2777
2789
عنوان

یعنی هیشکی یک بار تو شرایط من نبوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست

برای امضاتم دعا کردم استارتر توهم برامن دعا کن تو کارم رزق و روزی حلال داشته باشم و کارم رونق بگیره 🌹

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                
نه نه نه نکنیا  کلاهبرداریه پول و میریزی  بسته اموزشی میفرستن برات که یادت دادیم چجوری ...

وا  چقدر مسخره ان

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه متاسفانه ولی میتونین آدرس بگیرین برین تحقیق کنین 

داره ادرس حضوری هم ولی نمیتونم برم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

اگه کلاهبرداری نباشه، روزی ۴۰۰ نمیدن

بستگی داره چقدر کار بزنی، مثلا میگن اگر روزی ۲هزارتا بسته بزنی ۴۰۰ میدیم

کار مفت میکشن از آدم

ما اونجوری ک دلمون میخواست زندگی نکردیم...اونجوری زندگی کردیم ک مجبور بودیم...
جدی؟ دیگ اطلاعی ندازی؟

بله عزیزم یه نفر بود مثل سرکار گر که میگفت خانوماهم اسم مینوشتن این میاورد دم در میداد دم درم تحویل میگرفت پول و میداد ولی باگوشی نبود و قبلش پولی هیچ جا واریز نکردن

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
اگه کلاهبرداری نباشه، روزی ۴۰۰ نمیدن بستگی داره چقدر کار بزنی، مثلا میگن اگر روزی ۲هزارتا بسته بزنی ...

حالا واقعا میان دم در پولو میدن؟تاحالا کسیو دیدی ازین کارا کرده باشه؟

بله عزیزم یه نفر بود مثل سرکار گر که میگفت خانوماهم اسم مینوشتن این میاورد دم در میداد دم درم تحویل ...

اینم میگه پولو بهتون برنیگردونیم این پولم برای این میگیریم ک صحت اطلاعاتی ک فرستادینو متوجه شیم

اینم میگه پولو بهتون برنیگردونیم این پولم برای این میگیریم ک صحت اطلاعاتی ک فرستادینو متوجه شیم

والله اینو نمیدونم  برای دونستن صحت راهای دیگه هم هست چه ربطی داره 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
حالا واقعا میان دم در پولو میدن؟تاحالا کسیو دیدی ازین کارا کرده باشه؟

من میخواستم پاکت کادو ورست کنم، اولش همینطوری برای پول میگفتن و وسوسه میکردن، بعد ک آوردن دادن گفتن پاکتی ۱۰۰ تومن میدیم😕😕😕

تازه اگه ایراد از کارت نگیرن، ایراد ک داشته باشه پولش رو نمیدن

من میخواستم پاکت کادو ورست کنم، اولش همینطوری برای پول میگفتن و وسوسه میکردن، بعد ک آوردن دادن گفتن ...

وااا🥺🥺چقدر بد...

کار خونگی سراغ نداری همینطوری باشه؟

ی جای دیگ هست ک باید خشکبار بسته بندی کنیم اونم ۵۰ تومن میخاد 

و اینکه اسممونو باید تو سامانه ثبت کنیم میگه از طرف دیجی کالا هست...سایتش هم معتبره با دات کام تموم میشه و نشان های معتبر الکترونیکی رو هم داره

میگه روز اول ی دستگاه پرس و یه وزنه میدن بهمون بعد برامون بار رو میارن و ۲۴ ساعت بعد میبرن

روز مزد هم پول میدن ماهانه هم بخام میدن..‌ماهی ۳ و ۷۰۰

نمیدونم واقعا این از همشون معتبر تر بود فقط

وااا🥺🥺چقدر بد... کار خونگی سراغ نداری همینطوری باشه؟ ی جای دیگ هست ک باید خشکبار بسته بندی کنیم ...

بمن هم میدی آدرس سایتش رو

2790
2778
2791
2779
2792