2777
2789
عنوان

کی تجربه طلسم بازگشت معشوق داره

633 بازدید | 11 پست

بچه ها من سالهاست تحقیق دارم روی موضوع دعا و طلسم اگر به دست اهلش انجام بشه و رحمانی باشه قطعا جوابدهی داره حالا شک و حرف و حدیث زیاد داره از این موضوع بگزریم ، تا حالا شده کسی طلسم بازگشت و جلب محبت بزنه و موندگار بمونه یعنی از همون موقع تا به امروز و هیچوقت باطل نشه ؟.....؟ 

حالا اصلا میگیم واقعی 

اومدی و معشوقتون آدم بدی بود 

اونوقت با دست خودتون توی چاه میوفتید 

بسپارید دست سرنوشت 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

واقعیم باشه

گناهه 

کتترل کردن یک ادم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیم باشه گناهه  کتترل کردن یک ادم

عزیزم من کسیو نمیخوام کنترل کنم ، بده دو نفر وارده رابطه حلال بشن و تا آخر عمر با هم زندگی کنن ، در ضمن اونهم عاشقه منه فقط میترسه من جواب رد بدم جلو نمیاد 😞

عزیزم من کسیو نمیخوام کنترل کنم ، بده دو نفر وارده رابطه حلال بشن و تا آخر عمر با هم زندگی کنن ، در ...

نه منظورش اینه دست بردن توی تغییر سرنوشت گناهه

نه منظورش اینه دست بردن توی تغییر سرنوشت گناهه

ممکنه همین هم جزوی از تقدیر یا سرنوشت باشه که این کار انجام بشه یا وسیله محیا کننده اتفاق باشه یا نه تا خدا نخاد برگی نمیفته

ممکنه همین هم جزوی از تقدیر یا سرنوشت باشه که این کار انجام بشه یا وسیله محیا کننده اتفاق باشه یا نه ...

نه اخه این فرق داره 

خدا آدما رو آزاد گذاشته 

سلام _ کسی رو میشناسی برای طلسم بازگشت معشوق؟

عزیزم من تمام راه ها رو تجربه کردم بی فایده است خواهرانه بهت توصیه میکنم برای بازگشت به جای این کار ، کار دیگه ای انجام بده از قدرت های خودت استفاده کن که صد برابر بالاتر از یک جن هست ، میتونی به پیج استاد اهورا چرختاب بری و پکیج قانون جذب بگیری اونجا چن نفری گفتن مثلا عشقمون رفته بعد پنج ماه یا یه سال تونستیم با این قانون برشگردونیم همونطور که دلمون میخواست باشه فوق العاده پشیمون شده یا مثلا یه خانم شوهر شش ماه خودشو بچه هاش ترک کرده بود جواب تلفناشونم نمیداد خانومه با قانون و تله پاتی ارتباط ذهنی باش برقرار کرد و دقیقا فردا شوهرش باهاشون تماس گرفت و تموم حرفایی که زنه میخواست از زبون شوهرش بشنوه رو بهش گفت پس ببین ما چه قدرتایی داریم  ، چون اگ بخای با دعا طرفو برگردونی برات نمیمونه و ممکنه کلا تو سرنوشتت نباشه اما تو با قانون جذب و قدرت ذهن یه انسان ک بالاتر از همه چیزه میتونی سرنوشتت عوض کنی و اون ادمو به زندگیت بیاری همون ادمی که دلت میخواد