شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
نه خوبیش همینه فقط اگه افت کنه اونم قیمتش افت میکنه اگه بده بالا هم میره بالا
شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
خب بی ارزش میشه ک باید ب ی حدی برسه ک بشه ملکی ماشینی چیزی خرید با این پولای کم ک بخای ریال نگه دا ...
من کلا اخلاقم اینجوریه که اول چاله رو میکنم
مثلا یک وام بزرگ میگیرم باهاش یک کار بزرگ میکنم، با پولی که دارم قسطش رو میدم، اینجوری هم پولم خرج نشده هم اینکه ارزش پولم از بین نرفته
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم