2777
2789
عنوان

بی حوصلگی

79 بازدید | 8 پست

نمیدونم چکارکنم ازهمه چی خسته حوصلی هیچی ندارم فقط دلم میخاد گریه کنم دوسقط داشتم دلم به هیچی خوش نیست اززندگی بریدم بخدا زندگی من فقط دردورنج است ازهیچی شانس نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیباترینم درون وجودت تارهای انرژی منفی را میبینم لوح پاک قلبت کدر و تاریک شده است چاکراهای دوست داشتنی ات بسته شده است... ارتباط خالصانه تو با منبع هستی قط شده است.... دلت را پاک کن از تمامی زنگار ها.... ذهنت را پاک کن از تمام تلخی ها..... روحت را شفا بده با تلاوت آیات الهی که اگر بدانی چه معجزه ای در ایات قران نهفتس ثانیه ای کتاب الله را بر زمین نمیگذاری.... 

چرا خودت را فراموش کرده ای جان جانان چرا خودت را نادیده گرفته ای.... به خودت بیا مگر چند صباح ما زنده هستیم و زندگانی میکنیم.... این را بدان در پس هر اتفاق در دنیایمان خیریتی و حکمتی وجود دارد که مدت ها بعد آن را درک خواهی کرد..... ارتعاش خودت را ببر بالا اونوقت دنیای تو تغییر خواهد کرد همه چی بر وفق مرادت میشود شک نکن.... جهان ما جهان قوانین است اگر از قوانین تبعیت کنی تو در مسیر بهشت قدم میگذاری... ❤️

درسته اماچقدرتحملم تموم شده بقران دلم میخاد بمیرم 

هرچیزی یه حکمتی دارع ب موقعش ب همه چی میرسی به خدااا بچه انقدرام ک براش له له میزنید خوب نیست من خیلی خیلی دیدم بچه ک بزرگ میشی میره سرخونه زندگیش کلامحبت پدرومادروفراموش میکنه