2789

من با مادر شوهرم اینا زندگی میکنم مرخصی های شوهرمم میریم خونه خودمون😅

ولی یه مدت که باهاشون زندگی نمیکردیم آخر هفته ها در حد یه روز یه روز و نصفی میرفتیم میموندیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من با مادر شوهرم اینا زندگی میکنم مرخصی های شوهرمم میریم خونه خودمون😅 ولی یه مدت که باهاشون زندگی ...

بايد بهش كمكم بكني؟ 

يا خودش توقعي نداره و خوبه؟

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
ماهی یه بار اما الان ک تو استراحتم اونم نمیرم  اما خ دوسشون دارم

جاري داري؟ اونا كي به كي ميرن؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

فقط جمعه ها

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
بايد بهش كمكم بكني؟  يا خودش توقعي نداره و خوبه؟

عزیزم من استراحت مطلقم همه کارا با خودشه هم پدر شوهرم هم مادر شوهرم هر دو مهربونن در حالت عادی و قبل بارداری در حد یه جارو برقی کشیدن یا ظرف شستن کمک میکردم فعلاً کلا میخوابم

فقط جمعه ها

من حوصله همونم ندارم 😔 حالت هاي روحيم خوب نيست

هر دفعه هم ميرم خواهرشوهرمم هست حوصله ندارم 

خودمم خونه دست و دلم به كار نميره

عزیزم من استراحت مطلقم همه کارا با خودشه هم پدر شوهرم هم مادر شوهرم هر دو مهربونن در حالت عادی و قبل ...

جاري هم داري؟ 

من حوصله همونم ندارم 😔 حالت هاي روحيم خوب نيست هر دفعه هم ميرم خواهرشوهرمم هست حوصله ندارم  ...

منم اینروزا حوصله خودمم ندارم ولی دیگه مجبورم در حد یکی دو ساعت میرم و میام 

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
نه ندارم  کلا چون ما میریم خیلی خسته میشن واسه همین کم میرم نمیزاره کمکشم بکنم

خب پس همونه🙂يدونه اي 

دوست دارن حرف و حديثم نداري 

انشالله سلامت باشي خانم🌹