2789
نه والا پیش همیم، پیاده 20 دقیقه راهه ولی از کرونا میترسن رفت و آمد نمیکنن

من اگه انقد نزدیک بودم خ بهشون سر میزدم 

چون خودمم بخاطر مریضی جایی نمیرم میدونم سالمم

الهی آن ده که آن به🤲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم اینروزا حوصله خودمم ندارم ولی دیگه مجبورم در حد یکی دو ساعت میرم و میام 

فكر كن ظرفاي ١٠ نفرو بايد شست 

خواهرشوهرمم خير سرش كمك ميكنه ولي خاله زنكه ميدونم دو دفعه بشوره بار سوم حرفه 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
خب پس همونه🙂يدونه اي  دوست دارن حرف و حديثم نداري  انشالله سلامت باشي خانم🌹

متشکرم

ب نظر من خ ب حرفا نباید اهمیت داد و اگه مثلا خواهرشوهرت یه حرفی زد با خودت بگی اگه خواهرمم این حرفو میزد ناراحت میشدم یا نه چون خواهرشوهرم گفته ناراحت شدم؟؟و ب وقتش هم باید محترمانه جواب داد نه موقعی ک زمانش گذشته

الهی آن ده که آن به🤲

فقط خدا بچه هامون رو سالم نگه داره 

تو بارداری هورمونا به هم میریزه حساسیتام بیشتر میشه من خ زود عصبانی میشم چون زیاد حالت تهوع دارم نابودم حتی حرف زدن هم حالت تهوعمو شدید میکنه

الهی آن ده که آن به🤲
فكر كن ظرفاي ١٠ نفرو بايد شست  خواهرشوهرمم خير سرش كمك ميكنه ولي خاله زنكه ميدونم دو دفعه بشور ...

من چی بگم الان هنوز کسی نمیدونه باردارم میرم اونجا خاهر شوهرم ک ماشالله ۴تا بچه ساعت سه بعداظهر میاد ناهار آماده دوتا جاری هام ک نگم سفره پهن میان سر سفره منم بخاطر شوهرم زود میرم اول کمکشون ناهار درس میکنم بعدش طرفای ۳۰نفر ادم من باید بشورم با مادرشوهرم یکی جاریم ک کلااااا تا حالا ندیدم ظرف بشوره 😕اون یکی هم تازه یاد گرفته موقع شستن میره دنبال بچش غذا بهش بده خاهر شوهرمم ک تازه زایمان کرده 🙂میمونم من و مادرشوهرم بنده خدا برای این همه غذا درس میکنه باز ظرفارو هم بشوره 😏

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻

ترجیح میدم نگم چون داغ دلم تازه میشه،جواب غربالگریتو به دکتر نشون دادی؟خوب بود ایشالا؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من چی بگم الان هنوز کسی نمیدونه باردارم میرم اونجا خاهر شوهرم ک ماشالله ۴تا بچه ساعت سه بعداظهر میاد ...

چند وقتته نميدونن؟ سه ماهت شده؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
چند وقتته نميدونن؟ سه ماهت شده؟ 

ن هنوز هفت هفته هسم هیشکی نمیدونم فقط مامانم 

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
منم سعی کردم تا ۴ ماهگی نگم اما انقد حالم بد بود همه فهمیدن😁

من تو هفته شش خیلی حالم بد بود الان یکم بهترم همش تنهام جایی نمیرم کسی بفهمه الان چن ماهته

من قبلاً هر دوهفته میرفتم با شوهرم خونشون الان از موقع بارداریم یک ماه و نیم طول می‌کشه تا برم 

هیچکارم نمیکنم از وقتی باردار شدم ینی قبلا در حد ظرف شستن کمک میکردم الان نمیذارن همونم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چی بگم الان هنوز کسی نمیدونه باردارم میرم اونجا خاهر شوهرم ک ماشالله ۴تا بچه ساعت سه بعداظهر میاد ...

خب نرو اینقد خونشون بااین تعداد 

بگو شوهرت بگه حالت بده نمیتونی بری 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم سعی کردم تا ۴ ماهگی نگم اما انقد حالم بد بود همه فهمیدن😁

من نميخواستم بگم و كم كم تابلو ميشه چون ادم حالت هاش عوض ميشه اونا هم زوم ميكنن رو ادم 

من قبلاً هر دوهفته میرفتم با شوهرم خونشون الان از موقع بارداریم یک ماه و نیم طول می‌کشه تا برم  ...

چند وقتت بود گفتي بارداري؟