2777
2789
عنوان

سلام

439 بازدید | 4 پست

کاربر نجوای دل تاپیک قفل شد اینجا جواب میدم عزیزم 

@نجوای_دل  

والا یه چیزی هست به اسم بلوغ فکری و اختیار و اراده. خود من خانواده ام بی حجابن ولی من بعدا با اختیار خودم حجاب رو انتخاب کردم . بچه بوده مجبورش کردن الان که بزرگ شده میتونه انتخاب کنه یااگه نمیتونه حداقل منطقی و بالغانه برخورد کنه . اراده کنه جلوی داماد و نامحرم نرقصه نه اینکه با شال و لباس مجلسی برقصه . کلا بلوغ فکری ودمنطق و اراده و اختیار رو زیر سوال بردن .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@میمونمت  

عزیزم سوال درمورد ضوابط مدرسه غیرانتفاعی دارم 

درخواست دوستی میدم اگه صلاح دونستی قبول کن که سوالم رو بپرسم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
@میمونمت     عزیزم سوال درمورد ضوابط مدرسه غیرانتفاعی دارم  درخواست دوستی میدم اگه ...

❣️❣️❣️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام