2777
2789
عنوان

سلام

439 بازدید | 4 پست

کاربر نجوای دل تاپیک قفل شد اینجا جواب میدم عزیزم 

@نجوای_دل  

والا یه چیزی هست به اسم بلوغ فکری و اختیار و اراده. خود من خانواده ام بی حجابن ولی من بعدا با اختیار خودم حجاب رو انتخاب کردم . بچه بوده مجبورش کردن الان که بزرگ شده میتونه انتخاب کنه یااگه نمیتونه حداقل منطقی و بالغانه برخورد کنه . اراده کنه جلوی داماد و نامحرم نرقصه نه اینکه با شال و لباس مجلسی برقصه . کلا بلوغ فکری ودمنطق و اراده و اختیار رو زیر سوال بردن .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@میمونمت  

عزیزم سوال درمورد ضوابط مدرسه غیرانتفاعی دارم 

درخواست دوستی میدم اگه صلاح دونستی قبول کن که سوالم رو بپرسم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
@میمونمت     عزیزم سوال درمورد ضوابط مدرسه غیرانتفاعی دارم  درخواست دوستی میدم اگه ...

❣️❣️❣️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام