2777
2789
یکی ازآرزوھام اینہ برم یہ شہردوربہ دورازھمممممہ ازھمہ خستہ شدمق دوست دارم فقط خودم،شوھرم وبچہ ھام ...

من دیگه دوسدارم دورم شلوغ باشه ،شاید برا همین دلم نمیشینه اینجا  کرونا هم شرایطو بدتر کرد.

خدا یا شکرت 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتار هرمزگانیها روی غیر بومیهام تاثیر گذاشته. ‌خوده من فوق العاده ساده و مهربون بودم اما بس ضربه خو ...

اولین باره میشنوم،بابا کیش همه شهرستانیه ،همه زیر آب زن ،اصلا همه بفکر منفعت خودشون ،برد خودشون،بخدا از رو هم رد میشن.منو شما چون ساده ایم انتظار بدی نداریم ،وگرنه همه‌جا خوب و بد پیدا میشه،اتفاقا هرمزگانیا غریب پرستن بنظر من.

خدا یا شکرت 🌹
من دیگه دوسدارم دورم شلوغ باشه ،شاید برا همین دلم نمیشینه اینجا    کرونا هم شرایطو بدتر کر ...

من ازادمای دوروونامہربون اطرافم خستہ شددددددم

فقططط میخامندوووورباشم ولی نمیشہ😔

وخدایی که بشددددت کافیست❣
بله واقعا هزینه ها اینجا خیلی رفته بالا خصوصا کرایه خونه 😥

ما خونمون سازمانی،ویلایی رو به دریا،خیلی قشنگه ویوش

هر کی میاد میگه شکا چطور میخواین برین.ولی من دل نبستم.

خدا یا شکرت 🌹
من ازادمای دوروونامہربون اطرافم خستہ شددددددم فقططط میخامندوووورباشم ولی نمیشہ😔

همون ضربه خوردی که میخوای دور باشی،من نه ،کاری به کارم نداره کسی،اجازه دخالت ندادیم ،خودمو شوهرم.اینجا سختمونه.

خدا یا شکرت 🌹
چه خوب و قوی هستی که در کشور دیگه ای هستی عزیزم با ارزوی موفقیت وسلامت

ممنون بهترینا برای شما💜

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
رفتار هرمزگانیها روی غیر بومیهام تاثیر گذاشته. ‌خوده من فوق العاده ساده و مهربون بودم اما بس ضربه خو ...

باید بگی رفتار غیر بومیا تا ثیر گذاشته روشون،چون بندر عباسم خیلی مهاجر پذیره ،اتفاقا من‌جای مناسبی نمیبینم اونجارو،چون دیگه خیلی شلوغ شده همه‌جور آدمی توش پیدا میشه ،از همه جای کشور.ما خونه داریم اونجا،ولی هیچوقت فکر زندگی ندارم ،بخاطر همین مسایل،همه زرنگ بازی،دوز و کلک.

خدا یا شکرت 🌹
همون ضربه خوردی که میخوای دور باشی،من نه ،کاری به کارم نداره کسی،اجازه دخالت ندادیم ،خودمو شوهرم.این ...

خانوادہ شوھرم زنبونشون تندہ وفہمیدہ  نیستن

خانوادہ خودمم مہربون نیستن

شوھرم حسابی پشتمہ ولی ازاطرافیانم دلم میگیرہ

الانشم باھاشون زیاددرارتباط نیستیم

روحم خستہ اس نیازبہ جای اروم دارم

کدوم شہربہترہ؟؟ 

وخدایی که بشددددت کافیست❣
خانوادہ شوھرم زنبونشون تندہ وفہمیدہ  نیستن خانوادہ خودمم مہربون نیستن شوھرم حسابی پشتمہ ولی ا ...

کیش جای بی حاشیه ای هست،من شمالم دوسدارم،برم برا تجربه زندگی کنم.

خدا یا شکرت 🌹
چطور از شمال ب اون سرسبزی و خوش آب و هوایی و اون مراکز خرید و جاهای تفریحی و... دل کندین و رفتین ی ش ...

به سختی

هنوزم سخته خیلی ولی برای پیشرفت زندگیمون چاره ای نداشتیم شمال پول دراوردن خیلی سخته اونم مثل ما اگه کسی دستتو نگیره و از زیرصفر بخوای شروع کنی..الحمدالله جنوب خیلی باعث پیشرفتمون شد با تمام سختی هاش.

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷