2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بر عکس من این خصلت رو تو شهرستانی های دیگه دیدم،شاید آدمای اطرافت خاص بودن ولی اینطور نیست.

ده ساله بندرم چند سال مستاجر بودم هر سال یه محله. محل کارمم از کل کشور هستن شمالی استان فارسی همه جایی . به بی معرفتی هرمزگانیها ندیدم بخدا. اصلا خداروقبول ندارن فقط دنبال زرنگ بازی ان. نمیگن بنده نمیبینه خدا که داره میبینه پس خدارو قبول ندارن. بقران همکارم مادر دو تا بچه هست بجای ظرافت پر از کلک و کلوکه😔😔😔اگه مجبور نبودم یک ثانیه نمیموندم اینجا. سادگی و رفاقت و معرفت صفر

آره پارک مینا منظورتونه،شما راضی هستین از زندگی تو کیش؟

بله پارک مینا‌ .راستش آره منم راضیم با اینکه تنها نمیخوام برگردم آرامش اینجا رو دوست دارم کسی سرش تو زندگیم نیست و کلا جو کیشو دوست دارم

ده ساله بندرم چند سال مستاجر بودم هر سال یه محله. محل کارمم از کل کشور هستن شمالی استان فارسی همه جا ...

وای عزیرم همون دیگه آدمای بی معرفت دورو برتن،وگرنه اکثر جنوبیا ساده هستن.بندر عباسم مهاجر پذیره ،همه جور آدمی هست.

خدا یا شکرت 🌹
ما از شیراز نقل مکان کردیم به مازندران من نوجوانی مامانم معلم هنر هست عاشق طبیعت برای همین اومدیم م ...

شمالیها خونگرم و اهل حرف و گپ و رفت و امد و ... یذره تحمل کنین دوست پیدا میکنین. ما دوسته مازندرانی داریم خیلی خونگرم و مهربون بودن. رفتن از بندر. انشالله دوسته خوبی پیدا کنین 

بله پارک مینا‌ .راستش آره منم راضیم با اینکه تنها نمیخوام برگردم آرامش اینجا رو دوست دارم کسی سرش تو ...

آره آرومه ،کسی کاری بهت نداره،من آرامشو دوسدارم ولی کلا انگار اینجا خوش حال نیستم ،شهر خودمون شادتر بودم،من روحیه برونگرایی دارم.

خدا یا شکرت 🌹
آره آرومه ،کسی کاری بهت نداره،من آرامشو دوسدارم ولی کلا انگار اینجا خوش حال نیستم ،شهر خودمون شادتر ...

منم الان ۵ ساله اینجام عادت کردم انگار خاکش برام دامن گیر بود ولی بهتره آدم جایی زندگی کنه که خوشحال تره این بهترین تصمیمه

شمالیها خونگرم و اهل حرف و گپ و رفت و امد و ... یذره تحمل کنین دوست پیدا میکنین. ما دوسته مازندرانی ...

آره اتفاقا همکار آقام شمالیه خیلی خونگرمه ،میدونی اصلا هم سن من نیستن بزرگترن ،میدونی اطرافم زیاد اهل دریا ،شنا یا گردش نیستن،بخاطر همین همش تو خونم حوصله م سر میره.

خدا یا شکرت 🌹
منم الان ۵ ساله اینجام عادت کردم انگار خاکش برام دامن گیر بود ولی بهتره آدم جایی زندگی کنه که خوشحال ...

بعدشم باید همیشه جیبت پر پول باشه  

به شوهرم گفتم دنبال شغل دوم باش کیش کار زیاده،اونم حرکتی نزد،گفتم بر گردیم بهتره مخارج سبکتره اون ور

خدا یا شکرت 🌹
وای عزیرم همون دیگه آدمای بی معرفت دورو برتن،وگرنه اکثر جنوبیا ساده هستن.بندر عباسم مهاجر پذیره ،همه ...

رفتار هرمزگانیها روی غیر بومیهام تاثیر گذاشته. ‌خوده من فوق العاده ساده و مهربون بودم اما بس ضربه خوردم یاد گرفتم عینهو سیب زمینی فقط بفکر خودم باشم.کم حرف.بی احساس. سرم به کار خودم. بخدا انگاری تو امریکا زندگی می‌کنی از بی احساس بودن ادماش. باید زندگی کنی تا بفهمی چی میگم. هرمزگانی ساده نداره. سادگی نمیکنن فقط دنبال نقشه و زرنگ بازی ان. یه زن که باید ظرافت داشته باشه سادگی و دوستی کنه عینهو گرگ هست😄😄😄بخدا من اوایل دوستشون داشتم.دردودل میکردم اوسگولی بودم اما دیدم وای اینا چقد متفاوتن. کم کم یاد گرفتن اگه نمیتونم نقشه بکشم و مدرسوخته بازی در بیارم حداقل سکوت کنم خوبی اضافه نکنم فقط بفکر خودم باشم.میگم انگاری امریکا زندگی میکنی و زبون هموطناتو بلد نیستی😅بخدا نمک نشناس نیستم اما تجربه من میگه بدترین ادما هستن