2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید بگی رفتار غیر بومیا تا ثیر گذاشته روشون،چون بندر عباسم خیلی مهاجر پذیره ،اتفاقا من‌جای مناسبی ن ...

دقیقا شایدم ضربه خوردن از غیر بومی این مدلی شدن. نمیدونم اما سخته این مدل زندگی. دلم ادمایه ساده و روراست شهر خودمو میخواد.ساعتها بشینیم بدون نگرانی درد و دل کنیم. بدگویی کنیم خخخخ . بخدا. رفت و امد ‌کنیم . همسایه ها بیان برن. اما متاسفانه اینجا امریکاس🤣🤣🤣

خانوادہ شوھرم زنبونشون تندہ وفہمیدہ  نیستن خانوادہ خودمم مہربون نیستن شوھرم حسابی پشتمہ ولی ا ...

اگه میتونی برو روستاهای مازندران. خیلی خونگرم و پایه هستن.هواتو دارن. ساده و روراستن.خدایی خوبن.ساده که میگم یعنی مهربونن میشینن درد و دل میکنن گپ میزنین دورهمی . اصلا احساس غربت نمیکنی بینشون.

من هم غریبم از ی استان شمالی ب استان شمالی دیگه ای رفتم بخاطر ازدواجم..خونواده همسرم و اقوامش هستن.ولی هیجا شهر خود ادم نمیشن کل ادماش متفاوت بسیار سرد و فاصله گیرر.حالا وضع مالی انچنانی هم ندارن اینجاییا همچی معمولی ولی چنان خودشونو میگیرن ک بیل گیتس نمیگیرع حالم از این همه بی فرهنگشون بهم میخوره تفاوت فرهنگ بیداد میکنه بسیار خسیس و اصلا درک نمیکنن فهمشون خیلی پایین.خداروشکر بعد س سال داریم میریم شهر خودم و همسرمم هم تاکیدش شهر من هست و واقعا متوجع شده چقد فرق داره ادمای شهرش با شهر من.

شاملو یجا ب آیدا میگه:💕باید ماند و ب تو ثابت کرد ک با موی سفید هم زیبایی!...😍ب همین قشنگی(:
خیلی هم خوب ،برات خوشحالم عزیزم.

مرسی عزیزم..من کیش هم مسافرت رفتم اصلا نمیپسندم با روحیات من همخونی نداره خیلی خشک و سردن همه فکر پول دراوردن بس گرمه فقط میخای فرار کنی از بازارهای هفتگی ک ما تو شهرها میبینیم خبری نیس اصلا دوس ندارم پامو اونجا بزارم.هیچی ب صحبت و خونگرمی دورهمیای فامیلی نیس.

شاملو یجا ب آیدا میگه:💕باید ماند و ب تو ثابت کرد ک با موی سفید هم زیبایی!...😍ب همین قشنگی(:
مرسی عزیزم..من کیش هم مسافرت رفتم اصلا نمیپسندم با روحیات من همخونی نداره خیلی خشک و سردن همه فکر پو ...

وااای آره دقیق درک کردین منو،حرف دل منو زدین،جایی که مهر و صفا نباشه سخته زندگی کردن،حداقل برا آدمایی مثل من،ووای تو‌محل کارم همش،غیبت ،فخر فروشی،دقیق انگار آدمای فراری بودن،دنبال پست به هر قیمتی

ولی شوهرم دوست خوب زیاد داره،اینقد اصرار میکنن بمونیم ولی من سخت میگیرم.

خدا یا شکرت 🌹