مزگین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1548 عنوان تورو خدا بیاید لب تابم روشن نمیشه 😢😭 146 بازدید | 13 پست https://s4.uupload.ir/files/16247697065401806647162_5eg8.jpgهمش این صفحه میاد رو لب تابم دارم دیوننه میشم من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 1400/04/06 | 09:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 ویندوز پریده کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مزگین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1548 ویندوز پریده چیکار کنم من حالا نزدیکه کنکوره فیلم هام و لازم دارم من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 چیکار کنم من حالا نزدیکه کنکوره فیلم هام و لازم دارم باید ببری یک جای خیئییییییییییلی مطمئن ببینی چشه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ladygoli عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 427 میتونه مشکل از هارد و یا رم باشه ولی معمولا با عوض کردن ویندوز مشکل حل میشه
روحتو_بده_به_لوسیفر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 718 چیزی نیس ریستارت و بزن خودش درست میشه برا منم شده اما شاید یکم طول بکشه مثلا نیم ساعت ولی بعد اینکه ریستارت رو زدی به هیچ وجه خاموش یا ردش نکن،امیدوارم حل شه call me ! my number: 666
سوشیانت20 عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 23263 ریستارت کن میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده
melika_mhmdpr عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 1620 ریستارت کندکمه خاموششو چند ثانیه نگه دار تا خاموش شهبعد روشنش کن برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستید🥺🦋
khorooskhoon عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2699 ری استارت کن تازه ویندوز عوض کردی؟ خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
سعیده120 عضویت: 1394/01/30 تعداد پست: 2829 فکر کنم بلو اسکرینه. فکر کنم رم مشکل داره. سیستم میخواد بالا بیاد از روی یک رم خراب و نمیتونه.