2777
2789

سلام ی هفته پیش بحث شدیدی باهاش داشتم برای بار اول

البته حرفایی زد ک واقعا از دلم در نمیره

اما ازینک قهرم هم ارامش ندارم

منم هرچی تو دلم بود بهش گفتم

بنظرتون ی عذرخاهی کنم قهر نباشیم فقط؟

البته تصمیمایی گرفتم ک دیگه رفتارم مثل قبل نباشه 

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به نظرم عزرخواهی نکن معمولی باش یجوری رفتار کن که اون یکی گفت یکی هم شنید حرف حقیقت همیشه تلخه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

من که یه بار بعد یه دعوای وحشتناک از روی سلدگی رفتم عذر خواهی کردم. فک کرد خبریه کلی حرف دیگم بارم کرد... ادم اگه بره عذر خواهی فک میکنند مقصر بوده و بدتر میکنند. البته به شخصیت طرف هم برمیگرده... من فقط بخاطر اینکه بزرگتر بود رفتم معذرت خواهی کردم. یه تجربه شد واسم.... 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
من که یه بار بعد یه دعوای وحشتناک از روی سلدگی رفتم عذر خواهی کردم. فک کرد خبریه کلی حرف دیگم بارم ک ...

دارم کم کم پشیمون میشم از عذرخواهی!

من مقصر نبودم

بخاطر گله های بیخودی مثل اینکه چرا خواهرشوهرمو خرید عروسیمون نبردیم شروع کرد هیچ حرفی نداشت فقط حرفای بیخود منم خیلی عصبانی شدم

گفتم منم خیلی حرفا شنیدم و ازکنارش گذشتم....

تقصیرمن نبود ولی فقط بخاطر بزرگتر بودن میگم عذرخاهی کنم و آشتی

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
باید ببینی جنبه ی عذرمواهی داره یا نه. یکی وقتی میری عذرخواهی میکنی میگه نه عزیزم این حرفا چیه فکرش ...

من نمیدونم این چجوریه!!!

تاحالا پیش نیومده بود بینمون

بستگی داره اگه مقصر باشم عذر خواهی میکنم حتما.

ولی تاحالا پیش نیومده من نقصر باشم

با خواهرشوهرمم قهریم و اون مقصره چندباری هم معدرت خواهی کرده چون کارش گیر بوده ولی از سری اخر که بحثمون شده ۴ سالی میگذره 

من که یه بار بعد یه دعوای وحشتناک از روی سلدگی رفتم عذر خواهی کردم. فک کرد خبریه کلی حرف دیگم بارم ک ...

حالا منم فکر میکردم همینطوره...ولی عذرخواهی کردم اون دو برابر عذخواهی کرد و حقو بمن داد،پشت سرمم کلی ب شوهرم گفته بود هوامو داشته باشه...خلاصه ک عذرخواهیم جواب داد

من تو موقعیتت بودم چون مادر همسرته اشکال نداره از حرفاش بگذر و بابت قاطی کردنت ازش عذخواهی کن و بگو ...

اره بیشتر واسه ارامش خودم میخوام اینکارو کنم

اما میارسم پشیمون بشم بعدها!!!

حالا منم فکر میکردم همینطوره...ولی عذرخواهی کردم اون دو برابر عذخواهی کرد و حقو بمن داد،پشت سرمم کلی ...

خب بستگی ب شخصیت طرف داره من در این مورد ازش شناخت ندارم