2777
2789

دوستان سونوی انومالی جنسیت جنین رو صددرصد نشون میده؟

بعد سونوی انومالی باز کی سونو میگیرن ؟

چ ماهی؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمارو فرستادن سونو انومالی؟؟؟ چند هفته ات فرستادن

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

آنومالی هم استرس داره 🤪🤦‍♀️🤦‍♀️ انشاالله ازهمگی خوب باشه منم 3مرداد آنومالی دارم 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
شمارو فرستادن سونو انومالی؟؟؟ چند هفته ات فرستادن

۱۸ هفته 

چطور؟؟؟

همه رو میفرستن

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
شما پرسیدی هزینه شو؟

۳۶۸ فک کنم بود

۱۸ هفته  چطور؟؟؟ همه رو میفرستن

😳😳😳😳

وا چرا پس منو نفرستادن من الان سی دو هفته هست اصلا انومالی نفرستادن 

هزینه انومالیت چقدر بود

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

بعدیش  ۳۲ هفته است بعضی ۲۴ هفته هم سونو میشن 

جنسیت و تو انومالی دقیق میگن اکثر موارد 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
۳۶۸ فک کنم بود

منم دوهفته دیگه دارم جایی که میرم زنگ زدم گفت ۶۰۰ تومن میشه و بیمه قبول نمیکنه ‌. جای دیگه زنگ زدم گفت با بیمتون رایگانه . اون اولی خیلی دقیقه همیشه رایگان بود نمیدونم الان چرا انومالی رو قبول نکرد برای بیمه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
سلام آره احتمال خطاش یه درصده.اگه اوکی  باشی سی و یک  تا سی و پنج هفته برای تعیین وزن و یک ...

این ۳۷ هفته  چیا برسی میشه عزیزم؟

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
چ خوب تهران گرونه 700 اکوی قلب جنین هم نوشته واسه شما؟

ن من بیمه تامین اجتماعی داشتم تهران رفتم آنومالی ۳۸۰تومن

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین