2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
لا اله الا الله  اینجا اگر مادرتون بهتون گفت همکاری کنید بگید چشم  حق فرزندی رو اداکنید ...

سلام 

شما تاج سرماهستین ❤

به روی چشم تنبیه تون😅

سلام  شما تاج سرماهستین ❤ به روی چشم تنبیه تون😅

الله اکبر 📿پس فعالیت میکنید دیگه عزیزم چون قرار جز ۵۰نفر باشید نه فقط در مقام محب؛اگر سختگیری میکنم برای این هست که دوستدارم یار باشید 

ان شاءالله خیره دیگه ازاین به بعد این جمع حواسشون باشه فعالیت کنند وگرنه تنبیه معنوی داریم

اعضای عزیز ایشون آشپز مخصوصمون هستن؛هرغذایی درست کردن بخورید حتی  اگرفلفلی باشه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اونو میزنم سبز میشه ولی نمدونم بعدا چطوری واز کجا پیداش کنم😢😢

لا اله الا الله 

خانوم نماینده ایشون که امضاشون برعکس شده رنگ آمیزیش📿📿

الله اکبر

@عطرنرجس1400  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

@شهنور

سلام بر مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف هم بنویس عزیزم

یکم بیشتر فعالیت کن مهربانم اینجا مجلس مجازی مقدسی هستش عزیزم؛خوشبخت هستید و خواهید بود؛قدر بدونید شرایط زندگیتون رو

فرقی با حسینیه و مسجد نداره عزیزم بخاطر کرونا مجازی برگزار کردیم ان شاءالله مهمان ما باشید همگی در کربلا

چشم. انشاالله.  ی موقعیت پیش اومد ولی نشد تنهابرم بدون همسرم سخت بود  انشاالله قسمتم بشه ...

ان شاءالله همینطوره هستش زیارت روزیتون شده بزودی با خانواده 

سلام مرسی مهربونم انشاالله ب حق حضرت مهدی حاجت روا بشی خواهرم😘😘😘😘😘

قربونت عزیزم😍انشاءالله😍😍❤️❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
اره اونو میزنم سبز میشه ولی نمدونم بعدا چطوری واز کجا پیداش کنم😢😢

عزیزم رو نی نی سایت من، بزنی یک صفحه میاد 

اولیش کادر سبز رنگه،تاپیک های ذخیره شده اونجاس گلم😘

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
الله اکبر 📿پس فعالیت میکنید دیگه عزیزم چون قرار جز ۵۰نفر باشید نه فقط در مقام محب؛اگر سختگیری میکنم ...

انشاءالله هرچه در توان بود❤

وآما درسته من غذارو فلفلی درست میکنم😉

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز هفتم 

السلام علیک یا ابا صالح المهدی عج 

سلام مولای من

یاامام زمان (عج)

سلام بر تو به تعداد

وزنه عرش و هر چه

که نوشته شده

به عدد هر چه

خدا بر آن علم دارد

به شماسلام و درود میفرستم

السَّلامُ علیکَ یاصاحب الزمان 

روزهفتم 💚 

السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شاءالله همینطوره هستش زیارت روزیتون شده بزودی با خانواده 

انشاالله 

شنیدمت که نظر می‌ کنی به حال ضعیفان
تبم گرفت و دلم خوش به انتظار عیادت😭
یاامام رضا(ع)

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ی لحظه یاد گذشته افتادم ک بهم میگفت شکوفه بهار نارنج  دلم براش تنگ شد  حیف دیگه بهمون مح ...

واما شکوفه بهارنارنج ❤

فک نکن همیشگی بود یه تنبیه بود برات !تا یادبگیری قوی باشی ،معلم شجاع برا بچه ها نیازه نه معلمی که جا بزنه وفرار کنه!

تکرار بشه میام شیراز میندازمت تو دیگ یه مربای بهار نارنج برای گروه درست میکنم😊

دوست دارم تو هنوزم شکوفه بهار نارنجی 😍😘😘