2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
منم خندم گرفت نه بابا هیچ خبری نیست..این چند روز وقت آزادم کمتر بود.از این به بعد برنامه ریزی کنم ب ...

پس زود به زود بیا عزیزم،ممنونم عزیزدلم😍😍😍❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزییزمممم من توتاپیک‌خودم تگت کردم ک توضیح داده بودم 

خو نوشتین عکس پدوفایلو تغییر بدین تایپیکم دخیره کنین هر کار مکنم عکس پروفایل عوض نمیشهتایپیکم میزنم ذخیره فقط طرح مهدوی میاد 😢😢😢😢😢

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خو نوشتین عکس پدوفایلو تغییر بدین تایپیکم دخیره کنین هر کار مکنم عکس پروفایل عوض نمیشهتایپیکم میزنم ...

مراحل عکس گذاشتنو کامل انجام میدی؟

برای ذخیره تاپیک اون علامتی که کنار قلبه رو میزنی سبز بشه؟هر تاپیکی که این کارو کنی ذخیره میشه برات

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
خو نوشتین عکس پدوفایلو تغییر بدین تایپیکم دخیره کنین هر کار مکنم عکس پروفایل عوض نمیشهتایپیکم میزنم ...

بزار از اول برات نحوه پروفایل گزاشتنو بگم:

اول میری قسمت نی نی سایت من

بعد اونجا یه شکلی هست سه تا خطه

وارد اون قسمت میشی بعد میزنی روی مداده بعد یه کادر سفید هست که وسطش یه به اضافه ست میزنی اونو حالا اون موقع میتونی یه عکس از گالریت انتخاب کنی و بزاری

فقط همون لحظه تایید نمیشه باید صبر کنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

عزیزم الان طریقه تغییردادن عکس پروفایل با عکس برات توضیح دادم بیا ببین  الان دیگه بلدی کامل 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

[QUOTE=197486349]عزیزم الان طریقه تغییردادن عکس پروفایل با عکس برات توضیح دادم بیا ببین  الان

خیلی دوستتت دارم وآآااااااااااای مرسی😍😍😍😍😍😍👋😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤔🤔🤔

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
[QUOTE=197486349]عزیزم الان طریقه تغییردادن عکس پروفایل با عکس برات توضیح دادم بیا ببین  الان ...

خییلی ممنونم گلم  😍😍😍

عزییزممم دلم نمیخواد ناراحت باشی 😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
مراحل عکس گذاشتنو کامل انجام میدی؟ برای ذخیره تاپیک اون علامتی که کنار قلبه رو میزنی سبز بشه؟هر تاپ ...

اره اونو میزنم سبز میشه ولی نمدونم بعدا چطوری واز کجا پیداش کنم😢😢