2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست

سلام‌مولای‌مامهدی‌جان♥️

چه دلنشین است صبح را با نام شما آغاز کردن و با سلام بر شما جان گرفتن و با یاد شما پرواز کردن ...

چه روح انگیز است با آفتاب محبت شما روییدن و با عطر آشنای حضورتان دل به دریا زدن و در سایه سار لبخند زیبایتان امید یافتن ...

شکر خدا که در پناه شماییم ...

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج‌الساعه💚💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

❤سلام_امام_زمانم❤️

💚 سلام_آقای_من💚

💝 ‍سلام_پدر_مهربانم💝

هزار جمعہ سر آمد بہ انتظارِ ظهور

امید منتظران جمعہ هاے دیگر شد

رقیب و طعنہ و غم عزم جان ما ڪردند

بیا ڪہ را‌حٺ جانے ڪہ عمر ما سر شد

اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــ💚

🌹تعجیل درفرج صلوات 🌹

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

﷽❣ یاصاحب الزمان ❣﷽

دل هوای روی ماه یار داردجمعه ها

دل هوای دیدن دلدار داردجمعه ها

صبح جمعه چشم درراهیم ماای عاشقان

یار با ماوعده دیدار دارد جمعه ها

🌹اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیکَ الْفَرَج🌹💚

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

حــدیـث_مــهــدوی

⭕️ آیا میدانستید کدام لقب حضرت مهدی از القاب دیگر، بیشتر استفاده شده است؟؟

🔹با مراجعه به روایات، میشود گفت هیچ لقبی به اندازه «قائم» استعمال نشده... «قیام حضرت مهدی» درخشان ترین فصل زندگی ایشان است.

🔅مهمترین علتِ وصف حضرت به این لقب، این است که ایشان در برابر اوضاع سیاسی و انحرافات دینی و اجتماعی، بزرگترین قیام تاریخ را رهبری خواهد کرد.

📚 الارشاد، مفید، ص۷۰۴، ح۲
📚 درسنامه مهدویت، ج۱، ص۲۳۰

السلام علیک یا قائم آل محمد عج💚🌹

اللهم_عجل_لولیک_الفرج💚

سلام به دوستان مهربون  یک سوال دارم که اگر ممکنه لطفا هرکس میدونه راهنمایی کنه البته از سپیدپ ...

عزیزم من خودم به شخصه وقتی فکر می کنم الان درگیر وسوسه ی شیطان شدم فوری ذکر خدا رو می گم الله اکبر سبحان الله لا الا الله استغفرالله بعضی وقتا هم میگم خدایا خودت کمکم کن به خودت پناه می برم یا اعوذ بالله من الشیطان الرجیم و می گم  زیاد با خدا حرف می زنم همین جوری به زبون ساده ی خودم  به نظرم دعا کن از خدا بخواه به زبون ساده ی خودت همیشه ازش بخواه از شر وسوسه های شیطان خانوادت رو وخودت رو حفظ کنه 

عزیزم ذکر لا حول و لا قوه إلا بالله العلی العظیم هم خیلی مجربه

پیامبر اکرم(ص) فرمودند:

هر کسی این کلمات را در هر روزی ده مرتبه تکرار کند خداوند… او را از شر ابلیس و سپاهیانش حفظ می کند.. و آن کلمات عبارت است از:«أعددت لکل هول لا إله إلا الله و لکل هم و غم ما شاء الله و لکل نعمه الحمد لله و لکل رخاء الشکر لله و لکل أعجوبه سبحان الله و لکل ذنب أستغفر الله و لکل مصیبه إنا لله و إنا إلیه راجعون و لکل ضیق حسبی الله و لکل قضاء و قدر توکلت علی الله و لکل عدو اعتصمت بالله و لکل طاعه و معصیه لا حول و لا قوه إلا بالله العلی العظیم ».

ممنون🙏🙏🙏همیشه آیه الکرسی رومیخونم اما با این اوضاع و شرایط جامعه بازم نگرانم ممنون دوست خوبم ام ...

خواهش میکنم دوست عزیز 

نگران نباش ،توکل کن ومطمعن باش گندم بکاری ،گندم درو میکنی ،هرچقدرهم علف هرز زیاد باشه!هرآنچه کاشته ایم رو برداشت می کنیم.

در این میان توسل معجزه میکنه ،دخترامون بیمه حضرت زهرا کنیم،پسرامون بیمه امام حسین..گهگاهی درحدتوان به نیت این عزیزان احسان بدیم ،انشاءالله که زیر سایه امام زمان همه بچه ها از شر فتنه های آخرالزمان در امان باشند🤲

عزیزم من خودم به شخصه وقتی فکر می کنم الان درگیر وسوسه ی شیطان شدم فوری ذکر خدا رو می گم الله اکبر س ...

خیلی ممنون دوستم بله حتما استفاده میکنم

برای ذکر لاحول ولا قوه الا بالله خیلی شنیدم

تصمیم دارم بنویسم بزارم رو دیوار هایی که بیشتر توی دید هست

شنیدم نوشتن ذکرها توی خونه و به چشم خوردنشون هم موثره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خواهش میکنم دوست عزیز  نگران نباش ،توکل کن ومطمعن باش گندم بکاری ،گندم درو میکنی ،هرچقدرهم علف ...

ان شاءالله‌

آمین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خیلی ممنون دوستم بله حتما استفاده میکنم برای ذکر لاحول ولا قوه الا بالله خیلی شنیدم تصمیم دارم بنو ...

قربونت عزیزم 🌹💖

اره حتما این کار رو بکن خیلی خوبه 🌹🤩

سلام‌مولای‌مامهدی‌جان♥️ چه دلنشین است صبح را با نام شما آغاز کردن و با سلام بر شما جان گرفتن و با ی ...

احسنت احسنت

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
احسنت احسنت  عزیزان با دقت پستهارو بخوانید حتی چندین بار بخوانید

سلام علیکم سادات جان پیامم منتظرم😔🙏🏻

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
احسنت احسنت  عزیزان با دقت پستهارو بخوانید حتی چندین بار بخوانید

قربونت برم سادات جان باورم نمیشد برام احسنت دادین💐💐💐💐💐💐💐🙏🏻🙏🏻

قربونت برم سادات جان باورم نمیشد برام احسنت دادین💐💐💐💐💐💐💐🙏🏻🙏🏻

🌹🌹

لا اله الا الله

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید