2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست

سلام سادات جان عزیز دل.😭

حالتون خوبه. 

بهتر شدین 😭

خیلی نگران شدیم 😭😭😭😭

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@عشق55   @عطرنرجس1400   @sanazzzzzzzaaaammmmm    

وای فدات بشم خواهریم نمیدونم چرا اینجوری شد چندبارم پستمو پاک کردم از اول گذاشتم باز تگ نشد

دست گلت درد نکنه مهربون❤❤❤❤❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
قربونت برم گلم     ولی خیالت راحت که کاراتو میبینم

باعث افتخارمه که میبینی مهربونم😍😍😍😍❤❤❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
کلیپ مهدوی https://uupload.ir/view/6838a1dc7dd3fd99e224805f4a1deb6531192791-144p_aav0.mp4/ @سواره ...

سلام عزیزم..ممنون که تگم کردید کلیپ عالی عالی بود خدا خیرتون بده...👌❤

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام سادات جان امیدوارم ک حالتون خوب باشه .من golangoli18 هستم اما کاربریم تعلیق شد با این نام کاربر ...

سلام عزیزم اره ه ه ه هرچقد اسمتو مینوشتم تگ نمیشدی 😍😍

باز دوباره باید تلاش کنی برای گذاشتن امضا وعکس 😃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

دوستان همکاران خداقوت همگی  امروز خییلی زحمت کشیدید  ان شاءالله وقت ظهور بعددیدن یار  همدیگه رو ببینیم 😍😍❤❤❤❤

منم ازغروب تا نیمه شب باز مشغول خونه تکونی بودم 😃😃

الان خستگی هلاکم  کی میاد شام بپزه برام؟ ناهارم نخوردم😃😃😂😂

بچه ها جواب همتون رو ازینجا وتاپیک خودم سرفرصت میدم 

ببخشید اگه بی جواب  ومعطل موندید .

مهتاجبانو عزیزم خداقوت 😍

سحرجان عزیزم حدیثت عالی بود خداقوت 😍

فائزه جانم کلیپت ۲۰ بود احسنت 😍

یلدا جانم  عکسی ک طراحی کردی و حدیث خییلی قشنگ بودد آفرین گلم 😍

تیکه عزیزم عکس نوشتت خیلی پرمفهوم بود ممنونم گلم .

ماهور جانم دل نوشته هات مثل همیشه دل نشین و زیبا بود 

خداقوت عزیزم .

دوستانم ازهمتون ممنونم امروز شوری بپا کردید  دلم شاد شد ازفعالیت تک تکتون 😍😍😍

حالا راستشو بگید تگ کردن ۵۰ نفر آدم آسونه یا سخته ؟😂

سرفرصت از لیست اسامی عکس میگیرم میفرستم ک همتون داشته باشید تقسیم بندی کنید بهم کمک کنید 

مثلا ینفر ۲۰ نفر اولو تگ کنه  ینفر ۲۰ نفر بدی  ینفرم ۱۰ نفر دیگه  اسامی تکراری هم دیگه تگ نمیشه عاصی بشن از دست ما😃

ارادتمند شما نماینده ارشد فرشته😎😎 😂😂😂😂

(چقد خودشو میگیره 😏🥴😂😂)

(مزاح یکم بخندید اخر شبی )

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
دوستان همکاران خداقوت همگی  امروز خییلی زحمت کشیدید  ان شاءالله وقت ظهور بعددیدن یار   ...

خدا قوت به شما فرشته مهربونم

اتفاقا امروز که داشتم تگ میکردم همش به فکر شما بودم گفتم این فرشته عجب کار سختی می‌کرده هر روز 

اجرت با امام زمان

سلام دوستان امیدوارم ک حال‌همگی خوب باشه.دیروز و امروز من دوباره حالم بدشد و بستری بیمارستان بودم کاربریم هم تعلیق شده بودم نتونستم بگم...اعمال این دو روز رو انجام ندادم میشه فردا واسه ی اون دو روز رو هم انجام بدم یا نه؟؟؟؟

سلام به دوستان مهربون

یک سوال دارم که اگر ممکنه لطفا هرکس میدونه راهنمایی کنه

البته از سپیدپرعزیز پرسیدم و ایشون گفتن اینجا بپرسم بهتر راهنمایی میشم 

میدونین که شرایط بدی شده و این روزها وسوسه های شیطان زیاد شده

میخواستم بدونم ذکری یا آیه ای هست که این وسوسه رو از اهالی خونه دور کنه

نماز میخونیم و لقمه و روزیمون هم حلال

ولی خب جوون دارم  بیشتر بخاطر اون نگرانم و میترسم

اگر میدونین لطفا راهنماییم کنین

ممنونم🙏🙏🙏🙏

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام به دوستان مهربون  یک سوال دارم که اگر ممکنه لطفا هرکس میدونه راهنمایی کنه البته از سپیدپ ...

سلام عزیزم به فرموده امام صادق ع ،این ذکراز اسرار شیعه س

سلام عزیزم به فرموده امام صادق ع ،این ذکراز اسرار شیعه س

ممنون🙏🙏🙏همیشه آیه الکرسی رومیخونم اما با این اوضاع و شرایط جامعه بازم نگرانم ممنون دوست خوبم

ام شاءالله خدا کمکمون کنه حتما از دعایی که فرستادین استفاده میکنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سلام فرشته جان عزیزم 

من همینجوری عکس میدم وجز هیچ گروه ودسته ای نیستم😁😁😁بلدم نیستم کسیو تگ کنم ایناییم که انجام میدم از صدقه سر تووبچه های مشق انتظاره اخه خیلی خوشرو وخوش زبونین 😓😓