2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

☘️ امام صادق (علیه السلام)  :

💐 هرکس عصر پنجشنبه ۴۰بار سوره نصر را بخواند ،خدای مهربان چنان رزق وروزی او را وسیع و زیاد میکند که موجب تعجب و شگفتی خود شخص میشود.

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

*السلام علیک یاصاحب الزمان*

‌ دوش می گفت کسی چلچله بر می گردد

یک نفر آخر از ین قافله بر می گردد

آسمان رفته از اینجا و زمین دلگیر است

ماه من حوصله کن حوصله ، بر می گردد

آب بر آتش بدبختیمان می ریزد

آنکه پایان شب غائله بر می گردد

بین سجاده و محراب و خدا فاصله بود

خبر آمد که در این فاصله بر می گردد

«اشهد انَّ»دلم باز گواهی می داد

رکعت آخر این نافله بر می گردد

هر کسی رفت در این سلسله جا ماند ولی

یک نفر مرد از ین مرحله بر می گردد

💞یا مهدی ادرکنی💞

🍃ألـلَّـھُـمَــ عجِّلْ لِوَلـیِـڪْ ألفَـرَج🍃💚

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

عزیزان دلم سادات جان منو لایق دونستن و فرمودند که احادیثی از امام حسن عسکری علیه السلام و امام موسی کاظم علیه السلام بذارم! لطفا عمیقا به معانی احادیث فکر کنیم و ازشون درس بگیریم که اخلاق و زندگیمون روز به روز مهدوی بشه ان شاء الله 🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺☘️

اگر هم کسی رو از قلم انداختم برای تگ کردن ب بزرگی خودتون ببخشید 🙏

🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺☘️🌺

@عطر_گل_یاس_سفید

@عشق55

@تیکه

@sanazzzzzzzaaaammmmm

@مهتاجبانو  

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
عزیزان دلم سادات جان منو لایق دونستن و فرمودند که احادیثی از امام حسن عسکری علیه السلام و امام موسی ...

@مامان_بچه_هام

@معجزهخدا2

@ملکه_روزهای_سفید

@بهارناز20

@سواره  

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
عزیزان دلم سادات جان منو لایق دونستن و فرمودند که احادیثی از امام حسن عسکری علیه السلام و امام موسی ...

@یوکابد۷۷

@عطرنرجس1400

@anistone

@ماهور68

@dokhi75  

@yasnayasan

@yalda_mgn

@ردمنا

@فرشته_مامان_دختری

@گلعنبر  

@بابونهyoy124

@ثنا3

واقعا،کامل معنیش کردم؟

تقریبا معنیش یعنی زنده باد دختر زیبای ترک🌺🌺🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

@jahanisepid

@نگین9331

@عروس_خانومااااا

@khanoomaghamohammad

@سامیه_هستم

عزیز خیلی قشنگ بودن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

@mamanpaniya

@مهدی_آیدا

@reyhanmaman

@ملکه__یخی

@مشتاق_زیارت