2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
عزیزدلم چه دعای قشنگی کردی دورت بگردم💕  انشاءالله😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤

😍⚘❤❤❤🌹🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
انقدر زیبا ست که به فارسی ترجمه کردنش سخته اسکرین گرفتم تاروزهایی که شیطان ناامیدم میکنه نگاش کنم🥰 ...

میدونی این جملت منو یاد دوران دانشجوییم انداخت ک بین ترک زبانها بودم و هرچی ازشون میپرسیدم این جمله یعنی چی میگفتن معادل فارسی نداره عذابم میدادن 😃😃

ان شاءالله ک شیطان ازت بدور باشه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میدونی این جملت منو یاد دوران دانشجوییم انداخت ک بین ترک زبانها بودم و هرچی ازشون میپرسیدم این جمله ...

عزیزمممم😁

نه واقعا یه سری کلمات معادل فارسی نداره 

ولی چشم برات میفرستم

ممنون ❤

https://uupload.ir/view/6838a1dc7dd3fd99e224805f4a1deb6531192791-     144p_aav0.mp4/ کل ...

یا یوسف زهرا بیا اقا 🤲🤲🤲🤲🤲

این روزا به لطف همه شما خیلی اسم ویاد اقا تو ذهنم میاد ایشالله که همه عاقبت به خیر میشیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
وعلیکم السلام عزیزم همین چله با اخلاص انجام بشه ۵۰درصد موفق خواهید بود در ترک مقایسه تفکر کنید به ...

سلام سادات جان مهربون ❤❤

راستش من نمیتونم اینجوری فک کنم اینجوری همش فکر میکنم دارم با خدا معامله میکنم یعنی من اینجا هیچی نمیخام در عوض خدا اون دنیا به من میده همه چیز ولی باز خودم میگم مگه داری با خدای مهربون تجارت میکنی خدای عزیزو برای خودش باید بخام البته بگم به لطف خدا الان که ی سقفی بالا سرمه وبدنم سالمه والحمدالله همسرم اهله وبچه هام سالمن داعما خدا رو شکر میکنم وخیلی خودمو با دیگران مقایسه نمیکنم ولی خوب ادمیزاده دیگه بعضی وقتا شیطون میره زیر جلد ادم مقایسه میکنمولی بعدش استغفار نمیتونم بکنم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
وعلیکم السلام عزیزم  ان شاءالله عافیت مادی و معنوی دنیوی و اخروی نصیبت شما و خانواده و اعضای ا ...

خدایا شکرت شدیم سرباز یار😭😭😭😭😭🤲🤲

@sanazzzzzzzaaaammmmm   @عطر_گل_یاس_سفید   دوستان عزیز تر از جانم قبول باشه ان شاء ...

وای خب من ۱۰۰ تا😍😍

به به چه زیباست 😍😍 الهی شکر برااین فرشته ها😍😍🤲🤲

👌👌😍😍😍❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
https://uupload.ir/view/6838a1dc7dd3fd99e224805f4a1deb6531192791-https://uupload.ir/view/6838a1dc7dd ...

به به دست گلتون درد نکنه❤❤❤بیا ای گل زهرا🤚😔اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زهرا❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
وای خب من ۱۰۰ تا😍😍

قبول باشه گلم... خوش به سعادتت

اما منظورم چیز دیگه بود فدات 😉 دوستان در جواب تعداد اعلام کرده بودند ک نیازی نیست 

یک صلوات تو دلتون بدید و لایک کنید کافیه برای نیت سادات جان 

بیشتر هم دادید چ بهتر 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
یا یوسف زهرا بیا اقا 🤲🤲🤲🤲🤲 این روزا به لطف همه شما خیلی اسم ویاد اقا تو ذهنم میاد ایشالله که ه ...

خداروشکر،همین برام بسه که حداقل یک نفر رو بهشون وصل کنم 

انشاءالله عزیزم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
به به دست گلتون درد نکنه❤❤❤بیا ای گل زهرا🤚😔اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زهرا❤

قربونت گلم❤️

یا مهدی(عج) ادرکنی💚

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
وعلیکم السلام عزیزم؛قسمت خصوصی عزیزان بسیار شلوغ شده مگه دستم بهتون نرسه 📿 ادامه بدید تا ۴۰روز دیگ ...

سلام سادات عزیز.ازحرف اخروچله اخرنگیدلطفا.ماتازه به ارامش رسیدیم بااین چله ان شالله که هزارساله بشیدوکنارمون باشید

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.