2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام علیکم عزیزانم؛ حواسمون هست به فعالیت ها  ان شاءالله حالمون خوب میشه میاییم خدمتتون  ...

سلام عزیزم

تو رو خدا این حرفو نزن دیگه

خدا روصد هزار مرتبه شکر که بهتری  چقدرررر خوشحال شدم از دیدن پیامت ان شاالله بهترم میشی مهربون من

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
تاپیک چله ی جدید رو فقط گزارش و لایک ولاغیر  نیستیم ولی ان شاءالله حواسمون هست پیشرفت هافعالیت ...

چشم عزیز دلم

روابط در منزل رو هم تلاش میکنیم بهتر بشه و تا چهل روز به بهترین شکل خودش برسه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام علیکم عزیزانم؛ حواسمون هست به فعالیت ها  ان شاءالله حالمون خوب میشه میاییم خدمتتون  ...

سلام سادات جان واقعا تاپیکت ارامبخشه ووقتی خودتون پیام میدین دیگه نور علا نور 💐💐💐فکر کردم دیگه نمیاین خیلی حس بدی داشتم 😓😓خداروشکر که هستین🤲🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام سادات جان واقعا تاپیکت ارامبخشه ووقتی خودتون پیام میدین دیگه نور علا نور 💐💐💐فکر کردم دیگه نم ...

وعلیکم السلام عزیزم؛قسمت خصوصی عزیزان بسیار شلوغ شده مگه دستم بهتون نرسه 📿

ادامه بدید تا ۴۰روز دیگه ان شاءالله 🌹 بیاییم 

خیر این حرف رونزنید 

وسیله ایم‌ولا غیر؛خبر خوش خبر خوش خبر خوش  

@عطرنرجس1400    

این متن زیرین برای نماینده 

هنوز منتظریم بابت اون قضایا یادتون نره منتظریم و مشتاق مشتاق ان شاءالله 🌹 عملی بشه دعا دعا دعا

فعلا یا علی 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
وعلیکم السلام عزیزم؛قسمت خصوصی عزیزان بسیار شلوغ شده مگه دستم بهتون نرسه 📿 ادامه بدید تا ۴۰روز دیگ ...

سلام عزیزدلم 😍😍

خدایا شکرت الحمدلله دلم آروم شدبرگشتی .

ان شاءالله ۱۲۰ سال سایت بالای سرمون باشه عزیزدلمم 

چشم چشم تاپیکی نمیزنیم  و دعاتون میکنیم و دعا میکنیم خالصانه برای ظهور وسلامتی آقامون ⚘⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
نمیدونم چرا این ۲ تا تاپیکو قاطی میکنم🤔🤔🤔

عزیزم دیگه قاطی نکن باشه؟؟😂😂😂

اونجا پستاتو دیدم 

اخه گلم اونجا ک مشخصه فققط همه گزارش دادن  دیگه حرفی حدیثی هیچی نیست 

هررر سوالی حرفی داری اینجا بزن گلم  یا توتاپیک‌من رااااحت باش 😍😍😍

باشه؟؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
تاپیک چله ی جدید رو فقط گزارش و لایک ولاغیر  نیستیم ولی ان شاءالله حواسمون هست پیشرفت هافعالیت ...

@بابونهyoy124  

عزیزم راجع ب کلاسا سوال کرده بودی این پیام رو بخون ☝

سلام علیکم خداروهزار مرتبه شکر ان شاءالله ان شاءالله سلامتی کاملتون ان شاءالله مخلص تر بشیم زیر سایه اتون

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

○•🌱
اولین سلام صبحگاهی تقدیم به ساحت مقدس اقا امام زمان( عج)

#مهدی_جانم♥️🌱

نبــودن‌تـــو
فقـط‌ نبــودن تو نیستـــ
نبودن خیلۍ چیزهاستـــ
ڪلاه روی سـرمان نمی‌ایستد
پول‌ در جیبمان دوام نمی‌آورد
نمڪ از نان رفتــه
خنڪی از آب
ما بی تـو فقیر شده‌ایم

هر کجا هستی
با هزاران عشق سلام✋

🌺أللَّهمَ عـجِـلْ لِوَلیِکْ الفرج🌺

یا صاحب الزمان(عج):

🌎امتحان شیعیان در آخرالزمان

✍امام‌صادق(علیه السلام)، درباره شدت فتنه

های زمان غیبت می‌فرمایند: «وَ اللَّهِ لَتُمَحَّصُن؛و اللَّهِ لَتُمَیَّزُنَّ؛ و اللَّهِ لَتُغَرْبَلُنَّ؛حتَّى لَا یَبْقَى مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَر...»

«به خدا سوگند شما خالص میشوید. به خدا سوگند شما از یکدیگر_جدا می‌شوید.به خدا سوگند شما غربال خواهید شد. تا اینکه از شما شیعیان باقی نمیماند جز گروه بسیار کم و نادر. دراین میان کسانی نجات خواهندیافت که:  خود را در زمان غیبت به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیک و نزدیک‌تر کنند؛ خود را از رذایل‌اخلاقی پاک کنند و به صفات حسنه نیکو گردانند.

شناخت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دعای فراوان برای فرج ایشان، تنها راه نجات در این دوران پر از فتنه است.»

📚منبع: بحارالانوار، ج۵، صفحه٢١۶

باعرض پوزش ازسادات عزیز بخاطر گذاشتن این پست☝

واقعا حیفم اومد این سخن امام صادق ع رو اینجا ب اشتراک نگذارم  تا حالا هیچکدوم از اعضا این سخن رو طبق حدیث‌ بیان نکرده بودن  با ذکر منبع ارائه شد .

سلاااام صبحتون منور به الطاف الهی🌺🌺🌺

چشممون روشن شد سادات جان 😍😍

خدا حفظت کنه سید جان 

سلامت باشید همیشه سایه تون بالاسرمون باشه

سلام عزیزم 

خدا رو شکر که بهترین 

ان شاءالله که به زودی خوب خوب می شی عزیزم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

سلام عزیزمم😍🌹

خداروشکرررررر که بهترین،خداروشکرررر ،ما منتظرتون هستیم ،چشم قول میدم یک به یک حرفاتون عمل کنم💓

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

سلام علیکم عزیزانم 

کلاس های مهدویت و اخلاق برگزار می شود 

ما چند نفر رو به عنوان نماینده انتخاب میکنیم که در کنار نماینده ی اصلیمون فرشته فعالیت کنند؛بخاطر شرایطی که داریم نمی‌تونیم پاسخ شمارو بدیم ولی بی اطلاع هم نیستیم از شما؛

نمایندگان رو تگ میکنیم٫

@عطرنرجس1400      @گلعنبر        

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید