2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@تیکه     سلام عزیزم سوال وصحبتی داری اینجا بپرس

به روی چشمم🙏🏻🙏🏻🙏🏻ببخشید خانوم معلم😘😘😘❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نمیدونم چرا این ۲ تا تاپیکو قاطی میکنم🤔🤔🤔

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
به روی چشمم🙏🏻🙏🏻🙏🏻ببخشید خانوم معلم😘😘😘❤❤❤

چشمت پر نورعزیزم 

ببخشید که بهت گفتم آخه دیدم اونجا سوال میپرسی و ناراحتی وکسی هم جواب نمیتونه بده براهمین گفتم بیای اینجا هرچی دل تنگت میخواد بگی    

علیک سلام عزیزم .عید شماهم مبارک‌⚘⚘ چققد ازخوندن پیامت  دلم شاد شدحتی تصورشم قشنگه 😍😍 الهی ...

انشاءالله دل همه مون شاد میشه با ظهور آقامون.

ثابت قدم وپرتوان درکنار هم ادامه میدیم😍

به لطف خدا سادات جان هم سلامت برمیگردن پیشمون البته با تسیبح😁

تا اونموقع براتون چایی دم میکنم 

کفشاتون جفت میکنم 

قربون همه مهمونای حضرت😍😍

سلام علیکم عزیزانم؛

حواسمون هست به فعالیت ها 

ان شاءالله حالمون خوب میشه میاییم خدمتتون 

ببینم اون عده هم می‌توانند خودشون رو به مکه برسونند یا خیر؛تاپیک نزن فرشته جان 

چله رو با خلوص انجام بدید فعلا با خلوص 

با دل و جان

۴۰روز چله ی خالصانه 

اینکه گفتیم شاید پیام آخر باشه ازاین باب که خدای نکرده بالاخره مرگ حق هست؛الان بهتریم الحمدالله 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام علیکم عزیزانم؛ حواسمون هست به فعالیت ها  ان شاءالله حالمون خوب میشه میاییم خدمتتون  ...

تاپیک چله ی جدید رو فقط گزارش و لایک ولاغیر 

نیستیم ولی ان شاءالله حواسمون هست پیشرفت هافعالیت ها؛اگر وصل کردی کسی را از سپاهِ یاری؛درکنار خصوصیات بارزی که یاران دارند فقط باطنی نیست بلکه ظاهری هم هست؛کلاس تعطیل هست چرا؟چون هم ما نیستیم وهم منتظریم روابط داخل منزل رو درست کنید؛اگر درست نشه ادامه ی درس فعلا منتفیست تا بیاییم و بعدها...

بالاخره مشخص خواهد شد

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
تاپیک چله ی جدید رو فقط گزارش و لایک ولاغیر  نیستیم ولی ان شاءالله حواسمون هست پیشرفت هافعالیت ...

ساداااات جونم انشاالله شماحالتون خوب میشه و همیشه کنارماهستین عزیزم امام زمان منو ببخشه 😢خیلی گرفتاربودم امروز و کوتاهی کردم هرچند روزای دیگم زیاد میدونم اونجوری ک باید نیستم خدامنو ببخشه.   ولی انشاالله شما همیشه هستینو مارو راهنمایی میکنین و ماهم ازوجود شما استفاده میکنیم و لذت ببریم انشاالله 😘😘 خوشحالم ک حالتون بهتره خداروشکر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام علیکم عزیزانم؛ حواسمون هست به فعالیت ها  ان شاءالله حالمون خوب میشه میاییم خدمتتون  ...

سلااااااام دردت به قلبم😍😍❤️❤️❤️❤️❤️😭😭😭😭😭

ان شاء الله روز به روز بهتر میشی سادات جانم... وای خیلی خوشحالم از اینکه پیام دادی. فدات بشم که پیامت، دسخطت، طرز صحبتت اصا آرامش خالصی😘😘❤️❤️

اینجوریم نگو عزیزم ان شاء الله صد وبیست سال عمر با عزت و با برکت از خدا بگیری 🤲

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
تاپیک چله ی جدید رو فقط گزارش و لایک ولاغیر  نیستیم ولی ان شاءالله حواسمون هست پیشرفت هافعالیت ...

چشم عزیزدل چشم... ان شاء الله که همیشه سایتون رو سرمون باشه 🤩❤️🌺🌷☘️

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

@عطرنرجس1400  

سلام علیکم سادات خانم😍

چقدر صحبتاتون آرامش داره♥️

انشاالله هر چه زودتر خوب خوب بشید🤲🏻🤲🏻♥️

التماس دعا مهربون🌷♥️

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سادات بانو من به لطف خدا و امام زمان و شما و دوستان تلاش کردم امروز بهتر باشم،التماس دعا،برامون دعا کنید بتونیم خوب بشیم و خوب بمونیم🥺🌹♥️

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲