2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28870 بازدید | 4891 پست

با سلام و خسته نباشید خدمت سادات عزیز و نماینده محترمشون و سایر دوستان من خدا لیاقت داده و تازه با گروه شما به لطف یکی از بچه ها @ عشق ۵۵ آشناشدم ..خیلی دوست دارم کلاس مهدویت باشم بخصوص این دفتر که دیدم مثل بچه ها ذوق کردم😄اما متاسفانه شوهر منم به گوشی حساسه...پس من اگه سر ساعت نتونم بیام ولی بعدش میام و از مطالبش استفاده میکنم..ممنوونم از این گروه دوست داشتنی

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

السلام وعلیک یا امام زمان

روز سوم زیارت عاشورا خانده شد 🤲🤲🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
متاسفم من اصلا اون ساعت نمی تونم بیام پای گوشی چون شوهرم ببینه میگه از صبح من نبودم تو گوشی هستی الا ...

آره عزیزم ،تایم مناسبی نیست نصف شبه که ،منم فکر نکنم اون موقع بتونم ،همسرم میگه نصف شبم گوشی دستته چیکار می‌کنی و...

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

سادات جان،ببخشید ☺️توروخدا اون تایم اصلا نزارید نمی‌خوام محروم بشم ازکلاس،الانم برم دفترمو آماده کنم😉😍

بسم الله الرحمن الرحیم🌻

سلام🌻

روز ۳🌻

السلام علیکم یا مهدی (عج الله)🌻

اللهم عجل لولیک الفرج (به حق حضرت زینب سلام الله)🌻

سلام🌹

روز سوم هم ادا شد☺️

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین❤️❤️❤️❤️❤️

اقایان سایت از چشم من افغانی های نگهبان ساختمان هستند، حتی ارزش خاک کفش همسرم را ندارند، وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

سلام

روز  اول و دوم  

السلام علیک یا صاحب الزمان ادرکنی

اللّهم عجل الولیک الفرج   

اللّهم اغفر للمؤمنین و المؤمنات

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
بله درسته؛همت کنید که ان شاءالله قرارهست در مسیر حضرت برنامه ریزی کنید؛و ساعاتی از روز رو درپی کسب م ...

ان شاءالله  ان شاءالله 🌺🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم