2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28870 بازدید | 4891 پست
عزیز ببخشیدکه دخالتمیکنم عزیز درطول روز بگذارید بهتره مثلا ١١ظهریا٦یا٧شب اینها بهتره

قبل از نماز صبح بهتره؛یک ساعت قبل از نماز صبح 

اختیار دارید عزیزم🌹

ولی یک ساعت قبل از نماز صبح بهتره

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
قبل از نماز صبح بهتره؛یک ساعت قبل از نماز صبح  اختیار دارید عزیزم🌹 ولی یک ساعت قبل از نماز ص ...

عزیز فکرکنم همون ساعت ١۰شب بهتره 

چون با اخلاق شوهرم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قبل از نماز صبح بهتره؛یک ساعت قبل از نماز صبح  اختیار دارید عزیزم🌹 ولی یک ساعت قبل از نماز ص ...

سلام عزیزم منم یک ساعت قبل نماز صبح اصلا نمی تونم تو روز که آقایون نیستن بهتر بود برای من بعد ازظهر ایده آل بود ولی صبح تا ساعت 11 گاهی شوهرم هست دیر میره تا 10 شب تازه اومده باید شامشو آماده کنم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
سلام عزیزم منم یک ساعت قبل نماز صبح اصلا نمی تونم تو روز که آقایون نیستن بهتر بود برای من بعد ازظهر ...

یک ساعت قبل از نماز صبح همه بیدار باشن 

عزیزم 

ولیکن درباره زمان کلاس همه ی بچه ها نظراتتون رو بگیدو درآهر به نماینده بگید اطلاع بدن ؛تا برنامه ریزی کنیم 

ان شاءالله زمان مدنظر همه ی عزیزان باشه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
یک ساعت قبل از نماز صبح همه بیدار باشن  عزیزم  ولیکن درباره زمان کلاس همه ی بچه ها نظرات ...

متاسفم من اصلا اون ساعت نمی تونم بیام پای گوشی چون شوهرم ببینه میگه از صبح من نبودم تو گوشی هستی الانم موقع خواب دل نمی کنی خیلی شدید مشکل پیش میاد بخصوص که تا  2 هم بیداریم یک ساعت قبل اذان یعنی 3 چجوری پاشم شوهرمو چی بگم بهش فکر نکنم خانمای متاهلی که شوهرشون تو مسائل دینی همراهشون نیست بتونن اون ساعت حاضر باشن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
😂😂😂 سلام عزیزم .🌹 امشب متاهلامون ناراحت بودن ک نتونستن تو کلاس شرکت کنن بدلیل مشغله یا مهمان د ...

سلام عزیز. دل عههههه پس من تنها نبودم😂😂🌺🌻

خب جای امیدواریه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

روزسوم🌱

السلام علیک یا مهدی عج الله💚

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

بسم الله الرحمن الرحیم 

روزسوم💚 

السلام علیک یامهدی عجل الله🖐️ 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

السلام علیک یا مهدی عج

روز سوم