2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام دوستان . امروزهم مثل روزهای قبل زیارت رو بخونید. قراربوده ازامروز شروع بشه ولی مثل اینکه سادات ...

چشم عزیزدلم😘

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیز سلام من فقط زیارت عاشوراوپنج یار اللهم عجل لولیک الفرج و١١مرتبه سوره توحید خواندم بچه هاازنماز ...

سلام عزیزم بله فعلا همه این اعمال رو انجام بده همراه صدقه به نیابت از خانوم فاطمه زهرا سلام الله علیها برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت

فعلا امروز هم همین ها رو انجام بده نماز لازم نیست

چله اصلی شروع نشده خبرت میکنیم چیکار کنی از فردا فکر کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

السلام وعلیک یا امام زمان( ع)

زیارت عاشورای سه شنبه قراعت شد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

آقا بیا تا زندگی معنا بگیرد
شاید دعای مادرت زهرا بگیرد

آقا بیا تا با ظهور چشم‌هایت
این چشم‌های ما کمی تقوا بگیرد

آقا بیا تا این شکسته کشتی ما
آرام راه ساحل دریا بگیرد

آقا بیا تا کی دو چشم انتظارم
شب‌های جمعه تا سحر احیا بگیرد

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

🔸ای مـاه در آسمان به دنبال توایم
ما بی خبر از جهان به دنبال توایم...

🔸از مسجد سهله دور هستیم ولی
در مسجد جمکران به دنبال توایم...

❤️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❤️
❤️سه شنبه های جمکرانی❤️

‍ 

سلام عزیزان امروز شروع چله هست اگر بله توضیحاتش چی هست نماز و زیارت عاشورا رو به چه صورت بخونیم اگر تاپیکی زده شده من ندیدم لطفا راهنمایی کنید

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

سلام  

روز پانزدهم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللّهم عجل الولیک الفرج

اللّهم لین قلبی لولی امرک

اللّهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم    

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیزی خواهر، بنظرمنم نماز نائب داره بازم شما نگران نباش عزیزم تا عذرتون تموم بشه من انجام میدم 💚

ممنونم ازت ثنا جانم

ممنونم ازت ثنا جانم

خواهش میکنم‌عزیزم🌹💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزان امروز شروع چله هست اگر بله توضیحاتش چی هست نماز و زیارت عاشورا رو به چه صورت بخونیم اگر ...

سلام عزیزم هنوز شروع نشده،زیارت عاشورا رو بخون فعلا 

سلام دوستان . امروزهم مثل روزهای قبل زیارت رو بخونید. قراربوده ازامروز شروع بشه ولی مثل اینکه سادات ...

سلام فرشته جان

من مردد بودم بخونم یا صبر کنم منتظر بودم همین که پیامتو دیدم رفتم خوندم

ممنون از اطلاع رسانیت خواهر جانم

من جفتشون رو دوستدارم،دختر یکم بیشتر😁نه که خودم خواهر نداشتم ...☺️

الهی عزیزمممم

منم عاشق دخترم اصلا دختر یه چیز دیگس نمیدونم چرا

بهتر پس تو این یه مورد.آخه من بیشتر وقتا حدسام برعکس میشه