2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزم ممنون شما خوبین فرشته جان گفتن امروز ولی از نیت نگفتن

ممنونم عزیزم

نیت که مشخصه ولی اعمال دقیقو نمیدونیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ممنونم ثنا جان از امروزه فکر کنم نمیدونم دقیق..نیتو چی بگیم الان تاپیک سادات جانم بسته ست م ...

مهساجان عزیزم من ب نیت شما دو رکعت نماز برای سلامتی وتعجیل درامر ظهور اقامون خوندم ب نیت خودمم همینطور ،باز تا شب سر میزنم اگه چیز دیگه ای بود مجدد انجام میدم شما نگران نباش عزیزم ❤❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

🌹روزپانزدهم

السلام علیک یا مهدی عجل الله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
مهساجان عزیزم من ب نیت شما دو رکعت نماز برای سلامتی وتعجیل درامر ظهور اقامون خوندم ب نیت خودمم همینط ...

قربانت عزیزم یه دنیا ممنون

فقط نماز نائب نیاز داره فکر کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
قربانت عزیزم یه دنیا ممنون فقط نماز نائب نیاز داره فکر کنم

عزیزی خواهر، بنظرمنم نماز نائب داره بازم شما نگران نباش عزیزم تا عذرتون تموم بشه من انجام میدم 💚

سلام سادات گفتن یه تاپیک جدید میزنم و تو اون چله و نماز شروع میشه و ما رو هم تگ میکنه منم فکر کردم ش ...

@سامیه_هستم پیام ایشون رو بخون عشقم❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام عزیزم امضاتو تغییر ندادی شما

عزیز سلام من فقط زیارت عاشوراوپنج یار اللهم عجل لولیک الفرج و١١مرتبه سوره توحید خواندم

بچه هاازنماز میگن میشه برام توضیح بدی امروز چله اصلی یانه بگین بایدچکارکنم

سلام دوستان . امروزهم مثل روزهای قبل زیارت رو بخونید.

قراربوده ازامروز شروع بشه ولی مثل اینکه سادات جان نتونستن انلاین شن بیان سایت . شاید کاری براشون پیش اومده .

فعلا همه منتظر میمونیم  تا تاپیک جدید زده بشه 

همتون رو تگ میکنم نگران نباشید .

فعلا مثل روال قبل میخونیم ببینیم خدا چی میخواد 

بچه ها صبر کنید یکم .

تاپیک بزنن خبرتون میکنم حتما 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم