2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@ماهور68     @ثنا3     @behi_daneshi     @ta_ba_som   & ...

سلام فرشته جانم🌹♥️ 

عزیزم من همون موقع دیدم لایکم کردم 🤗

ممنون از اطلاعت ،قربون تو خواهر 😘

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
@marry64     @بقچم     @ملکه__یخی     ...

سلام عزیزم لطف کردی که صدام زدی ،دیدم  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

﷽❣ مهدی جانم ❣﷽

عاقبت نور تو
پهنای جهان میگیرد
جسم بی جان زمین
از تو توان میگیرد

سالها قلب من
از دوریتان مرده ولی
خبری از تو بیاید
ضربان میگیرد

اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💚

مهدےجان💚

تو را می‌جویم فراتر از انتظار

و آنچنان دوستت دارم

که نمی دانم کدامیک از ما

غایب است...

ولی در آخر به این نتیجه میرسم؛

که غایب من هستم!

زیرا تو همیشه بوده ای؛

ولی چشمان من تو را نمی بینند!!!

اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ 💚

السلام علیک یا ابا صالح المهدی 🌹🌼♥️💚

💚جانم علی و زهرا💚

امشب صدف، بر گوهری ، یک بحر گوهر می دهد

یک گوهر اما از دو عالم پر بهاتر می دهد

تبریک گو بر مصطفی جبریل از دادار شد

زهرا امانت باشد و حیدر امانت دار شد..

✍آیت الله بهجت(ره)

هماهنگی و موافقت اخلاقی بین مرد و زن در محیط خانواده از هر لحاظ و به‌صورت صددرصد برای غیر انبیا و اولیا علیهم‌السلام غیرممکن است. اگر بخواهیم محیط خانه، گرم و باصفا و صمیمی باشد، فقط باید صبر، استقامت، گذشت، چشم‌پوشی و رأفت را پیشه خود کنیم تا محیط خانه گرم و نورانی باشد. اگر اینها نباشد اصطکاک و برخورد پیش خواهد آمد و همه اختلافات خانوادگی از همین‌جا ناشی می‌شود.

📚در محضر بهجت، ج۱، ص۳۰۰

سؤال: عامل موفقیت در زندگی مشترک و شرایط ازدواج محمدی چیست؟ جواب: محبّت بین طرفین و عمل هر کدام به وظایف شرعی نسبت به دیگری و اغماض هریک از خطاهای دیگری.

✨سالروز ازدواج امام علی(ع)
 و حضرت زهرا(س) مبارک باد✨

🌹جهت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) صلواتی تقدیم کنید🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
سلام ممنون من فقط میتونم زیارت عاشورا رو بخونم. 

@امoالمصائب1135  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام فرشته عزیزم نگران نیستم وباعث افتخارمه که قدمی در راه حضرت دوست بردارم هرچند کوچک ❤❤❤به امید خد ...

علیک سلام عزیزدلم 😍😍

احسنت بهت گلم احسنت ک بهانه گیر نیستی 😍

ماشاءالله داری 👏

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام ممنون من فقط میتونم زیارت عاشورا رو بخونم. 

چشم اوامری دیگری هم باشه قبول هست 

ما بجای شما می‌خونیم🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
عزیزم من فک کردم مجردی خسته نباشی

ن عزیزم متاهل هستیم 😊