2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

سلام فرشته جان ساعت کلاس رو هم بیزحمت مشخص کن واینکه نمازرو هم بگو چطوریه ❤اون تاپیک چله وکلاس مهدویت رو هم ذخیره کنیم ؟ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
دوستاااااااان لطفااا تگتووون میکنممم  اطلاع رسانی میکنم  ببینیید تورو خدا  باز نپرسی ...

لا اله الا الله 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام.  من تویه چله نماز استغاثه به امام زمان (عج) شرکت کردم واقعامیترسم نتونم ولی بازم اطلاع بد ...

نگران نباشید عزیزم 

ان شاءالله خیر هست

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

@شهنور  

سلام علیکم حال و احوالتون مساعد هست؟

عکس و امضا رو چه خواهید کرد شاگرد نمره۲۰

اعمال امروز انجام شدیااباصالح المهدی عج

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@گلعنبر     @ردمنا     @عشق55     @فرشته_مامان_دختری   ...

ممنون عزیز

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام خدمت دوستان عزیز سالروز ازدواج فرخنده و مبارک ❤امیرالمومنین و حضرت زهرا سلام الله علیها ❤❤❤راخدمت همه شما تبریک و تهنیت عرض میکنم...یا علی 💕💕💕یا زهرا

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
@سامیه_هستم     @نازززززززززززنین     @یونهی     @niiilooo & ...

انجام شد متشکرم

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز پانزدهم

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج💚

سلام دوستان عیدتون مبارک❤❤❤

ممنون فرشته جان بابت زحماتت اجرت با بی بی دوعالم

@yalda_mgn     @دل_دریاییم   @ماهور68 ‍  @ثنا3 ‍  ...

مرسی عزیزم پیام سرشبتون هم دیدم سپاس 🙏

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز