2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
@یوکابد۷۷   @عطرنرجس1400   @anistone   @ماهور68   @dokhi75 &nbs ...

ممنون از اینکه به یادم بودین🙏

ان شاءالله بتونم یک قدم بردارم برای نزدیکتر شدن فرج آقامون امام زمان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزان دلم سادات جان منو لایق دونستن و فرمودند که احادیثی از امام حسن عسکری علیه السلام و امام موسی ...

@مامان_سهیل_خان

@یونهی

@شهنور

@leylaa132

@melika1300  

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزان دلم سادات جان منو لایق دونستن و فرمودند که احادیثی از امام حسن عسکری علیه السلام و امام موسی ...

@نازیجونم  

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
@ثنا3     @یونهی     @مامان_سهیل_خان     @شهنور     ...

ببخشید من وقت نمیکنم همه رو تگ کنم و اسامی رو هم زیاد ب یاد ندارم شرمنده اگه کسی میمونه.  وقت کنم باز میام تگ میکنم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مرسی دوست عزیزم. استفاده کردن. انشاالله بتونیم در زندگی استفاده کنیم 

کلیپ مهدوی زیبا گوش کنین حتما و لذت ببرید💚 @عطرنرجس1400     @dokhi75     ...

عااااااااالی بود عزیزدلم ممنون 😭😭❤️

عااااااااالی بود عزیزدلم ممنون 😭😭❤️

فدات عزیزم من چکارکنم نمیتونم همه رو تگ کنم 😭 

وقت ندارم زیاد میتونم باز اخرشب اگه شد بیام؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عالی🙏🙂

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
کلیپ مهدوی زیبا گوش کنین حتما و لذت ببرید💚 @عطرنرجس1400     @dokhi75     ...

بسیااااار عالی بود

اجرتون با امام زمان عج