2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام    روز چهارم  السلام علیک یا حجه بن الحسن عج  ببخشید دیر شد امروز برا ...

علیک سلام عزیزدلم 😍😍

ماشاءالله بهت احسنت احسنت 👏👏👏

چقدم چادر بهت میاددد گلممم 😍😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
خواهش میکنم عزیزم وظیفمه 😍😍😍 الهی امین 🤲 همچنین گلممم🌹🌹

❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙

🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

سلام ب روی ماهت خواهری،قبول حق واسه شما هم قبول باشه گلم😍همین الان داشتم ب همسرم میگفتم چی میخوری فردا بپزم میگه نمیدونم هر چی دوس داری بپز هر بار میگم همینو میگه 😕😂

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام ب روی ماهت خواهری،قبول حق واسه شما هم قبول باشه گلم😍همین الان داشتم ب همسرم میگفتم چی میخوری ف ...

ممنونم ازت عزیزمم😍😍😍

جمله معروف اقایونه دیگه  😂😂😂😂

ممنونم ازت عزیزمم😍😍😍 جمله معروف اقایونه دیگه  😂😂😂😂

چرا همش باید ما ب مخمون فشار بیاریم آخه🥴

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
علیک سلام عزیزدلم 😍😍 ماشاءالله بهت احسنت احسنت 👏👏👏 چقدم چادر بهت میاددد گلممم 😍😍😍😍

ممنون گلم نظر لطفته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چرا همش باید ما ب مخمون فشار بیاریم آخه🥴

دیگه خانه داریست دیگر چه کنیم خواهر ! 😃😃😃😃😃

ممنون گلم نظر لطفته

😍😍😍🌹🌹🌹🌹

راهکارهایی برای خشنودی امام زمان (عج) 1.هر روز صبح که از خواب بیدار می شوید به امام زمان سلام کنید. 2. تلاوت قرآن به خصوص سوره های یس،نبا،عصر،واقعه و ملک را بعد از نماز و تقدیم به اموات و شیعیان حضرت را فراموش نکنید. 3. روزانه صدقه ای به نیت امام زمان بدهید. 4. روزهای عید مثل عید غدیر و یا نیمه شعبان لباس های زیبا بپوشید و برای امام شادی کنید. 5. هر مطلبی درباره امام زمان و عصر غیبت که بدرستی از آن آگاهی دارید به دیگران بگویید تا آنها هم بیشتر آشنا شوند. 6. درسی که می خوانید یا هر مطلبی که یاد می گیرید به نیت امام زمان باشد آنوقت برایتان شیرین تر و هدفمندتر خواهد شد. 7. عکس و یا نوشته ای از امام زمان که نشانی از ایشان باشد به دیوار اتاقتان بچسبانید. 8. خواندن نماز شب ، زیارت عاشورا و جامعه کبیره از مسائل مورد تاکید امام زمان است آنها را فراموش نکنید. 9. نماز امام زمان را هر روزی که توانستید بخوانید.(2 رکعت،در هر رکعت ایاک نعبد و ایاک نستعین 100 مرتبه) 10. نماز اول وقت باعث خوشحالی حضرت می شود بهتر است که ثواب نماز را به خودشان تقدیم کنید. 11. سخنان امام زمان و احادیثی که درباره ی ایشان است را برای هم پیامک کنید. 12. برای اشاعه ی فرهنگ شناخت حضرت مهدی در جامعه، مجالس اهل بیت، مداحی، کتاب نویسی و ...اجرا کنید. 13.بعد از هر نماز دعا برای تعجیل در فرج ایشان را بخوانید. 14. در فراق جدایی از آقا دعای ندبه(صبح جمعه) و دعای فرج(اللهم عرفنی نفسک...) را بعد از نماز عصر جمعه بخوانید. 15. دعای عهد را(اللهم رب النور...) به یاد داشته باشید و از این طریق هم در کارهایتان با حضرت مهدی پیمان ببندید. 16. دعای توسل و غریق را بخوانید(یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب اللقلوب ثبت قلبی علی دینک) و ایشان را نزد خدا شفیع خود قرار دهید. 17. زمانی که می خواهید برای نعمتی خدا را شکر کنید از امام زمان هم تشکر کنید. 18. اگر در زندگی به مقام و منزلت مادی یا معنوی رسیدید، بدانید که از طرف امام بوده و ایشان را فراموش نکنید و مغرور نشوید. 19. انتظار را با دعا در خود تقویت کنید و از اعماق قلبتان منتظر باشید و از پروردگار توفیق معرفت بیشتر به حضرت را درخواست کنید. 20. با همه وجود برای امام زمان دعا کنید همانطور که دعا برای عزیزانتان را فراموش نمی کنید. 21. وقتی که به زیارتگاهها و اماکن متبرکه می روید به نیابت از امام زمان هم زیارت کنید. 22. اگر توانایی مالی دارید دیگران را هم به نیابت از امام زمان به زیارت بفرستید. 23. اعمال شایسته ای که انجام می دهید به امام زمان هدیه کنید. 24. دروغ نگویید و گناه نکنید چون امام زمان بر اعمال همه کاملا واقف است. 25. رفتار، گفتار و کردار خود را با نظر متعالی امام هدفمند کنید و طبق خواست ایشان عمل کنید. 26. از زندگی و دلایل غیبت ایشان آگاهی داشته باشید یعنی امام زمان خود را بشناسید و سعی کنید همانند ایشان زندگی کنید. 27. هنگام گرفتاری هم امام را یاد کنید خالصانه و با حضور قلب زیارت آل یاسین و نماز استغاثه (بهترین وقت سحر جمعه) به امام زمان را بخوانید و درد دل کنید مطمئن باشید حرفهایتان را خواهند شنید. 28. قسمتی از اموالتان را به نیت امام و در راه ایشان صرف کنید مثل صدقه به محرومین به نیت سلامتی و دور کردن غم و اندوه از ایشان. 29. زمانیکه امام عزادار هستند (روز وفات پیامبران و ائمه) به احترام ایشان شما هم عزادار باشید. 30. صلوات فرستادن زیباترین هدیه است به همراه (و عجل فرجهم) مثلا روزی 100 مرتبه 31. به والدین خود خدمت کنید مطمئن باشید قلب عالم امکان حضرت مهدی را خشنود کرده اید. 32. به نیت حضرت مهدی احترام و خدمت به سادات و دوستان ایشان را فراموش نکنید این سبب خوشحالی امام خواهد شد. 33. از فقرا، بیماران و خانواده های بی پناه غافل نشوید با آنها نشست و بر خواست کنید و تا حد توان مشکلاتشان را حل نمایید. 34. خلاصه اینکه با امام زمان دوست باشید و بدانید خدای کریم و امام زمان هر لحظه اعمال شما را می بینند و همیشه برایتان وقت دارند. ژ به امید ظهور ایشان......اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری

عالم بزرگوار گفت: خواب امام زمان(عج) را دیدم که نامه های بسیاری به ایشان رسیده و ایشان برخی از نامه ها را می خوانند و روی چشم می گذارند و بعد کنار می گذارند و برخی را امضاء می کنند ولی برای برخی از نامه ها، ابتدا بلند می شوند و می ایستند و روی چشمانش و سرش می گذارند و بعد امضاء کرده و می نشینند، از ایشان پرسیدند: یابن رسول الله(ع) این چه نامه ای است که شما اینگونه احترام می کنید، ایشان فرموند: این نامه های دردمندان به عمویم اباالفضل است که من به خاطر حرمت ایشان با آن نامه ها اینگونه رفتار می کنم.

بسم الله الرحمن الرحیم

روز سیزدهم

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج💚

الهی امیننننن😍😍😍😍 خیلی هم عالی 😍😍😍 اره گل میده حتما 😍😍😍 ان شاءالله من ک  توخونه جد ...

ان شاءالله 😍

همون تو زود تر از من شاید کاشتی من فعلا قصد شو ندارم تا ببینیم چی پیش می یاد .....😔ان شاءالله قسمت هر دو مون🤲🌹😘😍

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
اره یعنی میشه  ۳ تا توحید  صلوات  اللهم اغفر للمومنین والمومنات والمسلمین والمسلما ...

اره عزیزم ❤

درست گفتی ولی تعدادش مشخص نیست هر چه قدر تونستی حتی یه دونه ذکر🌹💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم