2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
چشمات بی بلا عزیزدلممم ❤❤❤

فدات بشم ❤️

با اجازت برم شب خوش 🌷🌷

اما واقعا خوشحال شدم برگشتی😍😍

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

فدات بشم ❤️ با اجازت برم شب خوش 🌷🌷 اما واقعا خوشحال شدم برگشتی😍😍

منم خوشحالم ک تو دوباره برگشتی 😍😍

اخه دیده بودم دوباره لغو شدی 

بروعزیزم راحت باش شبت بخیر گلم  😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم خوشحالم ک تو دوباره برگشتی 😍😍 اخه دیده بودم دوباره لغو شدی  بروعزیزم راحت باش شبت بخیر ...

اره لغو کرده بودم 

😍😍😍🌹

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

اره لغو کرده بودم  😍😍😍🌹

خوش اومدی گلم  دیگه مزاحمت نشم ❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
خوش اومدی گلم  دیگه مزاحمت نشم ❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

ممنون فدات 

مراحمید مهربونم😍🌹🌹🌹🌹

ممنون فدات  مراحمید مهربونم😍🌹🌹🌹🌹

🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤⚘⚘⚘⚘

راستش گذاشتن این عکس برا پروفایل وظیفه سنگینی روی دوش آدم میذاره قطعا همه انتظار دیگه ای از همچین & ...

@امoالمصائب1135  

علیک سلام گلمممم🌹🌹 ان شاءالله ک هستیییی 😍😍😍 قربونت عزیزم ممنونمممم❤❤❤

زنده باشی فرشته بهشتی😘😘😘

گلم من یکم گیجم فعالیت تو چله منظرتونه؟

سلام علیکم عزیزم 

خوش آمدیدفعالیت در چله یعنی اینکه شما گزارش قرائت بزنید در بحث ها شرکت کنید 

در کلاس شرکت کنید و دفتر تهیه کنید برای یادداشت 

در امتحانات شرکت کنید که جایزه هم داره؛خلاصه سعی کنید مهدویت رو به فضای خانه و فامیل و دوستان هم بکشانید و نتیجه رو‌گزارش بدید 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
علیک سلام عزیزدلم 😍😍 اسم‌ من فرشته هست گلمم ❤❤ احسنت ک میخوندی هرروز 👏👏👏👏 الحمدلله ک هستی🌹 ...

اجرت با امام زمان فرشته خانوم🌹🌹🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم