2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28964 بازدید | 4891 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عرض سلام خدمت همگی

دیروز و امروز خوندم. نشد اعلام کنم.

السلام علیک یا مهدی عج🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام عزیزان روز پنجم قرائت شد

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه عج

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
شما ک اینجور گفتین ی آرامشی گرفتم  😘😘

عزیزم انشاءالله به زودی این بیماری لعنتی دست از سر بشریت برداره و شما وهمشهریانتون و عزیزانتون سلامت باشید ومحفوظ از این بیماری 🤲🤲🤲🤲

احسنت اندازه کاملا متناسب شده  کاش برای بقیه هم همینطور بشه🌹 ممنونم از زحماتتون خانوم نمایند ...

الحمدلله ک درست شد 😊

خواهش میکنم سادات جانم وظیفس ⚘

منتظر بودم بیاید ازتون بپرسم  امضامون  کلش سبز پررنگ باشه؟؟ پررنگ ترین همین هست ک گذاشتیم .

بعد، لینک هم اگه یکرنگ باشه با بقیه کلمات ، مشخص نمیشه ک لینکه . اشکال نداره اینطوری همه سبز پررنگ؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
کمکمون  وضع شهرمون خیلی خرابه فقط مرگ مرگ مرگ  سیاه شده و هیچکس کاری نمیکنه

توکل بخدا

هعییییی خیلی بده واقعا

ولی مردم باید خودشون رعایت کنن ک نمیکنن متاسفانه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

نگران عزیزامم . ومردم شهر ک دارن اینجور گرفتار میشن

بسپار بخدا

رعایت کنید انشالله چیزی نمیشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

الحمدلله ک درست شد 😊 خواهش میکنم سادات جانم وظیفس ⚘ منتظر بودم بیاید ازتون بپرسم  امضامون &n ...

من لینک رو کلمه مشق انتظار با آبی نوشتم ک مشخص باشه لینکه🙊

دوتا فلشم دوطرفش 

بد شده؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم انشاءالله به زودی این بیماری لعنتی دست از سر بشریت برداره و شما وهمشهریانتون و عزیزانتون سلامت ...

الهی آمین 

ممنون😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

السلام علیک یا امام زمان مهربانم 

روز ۵ زیارت عاشورا خانده شد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ممنونم عزیزم منم برا سلامتی نی نی خوشگلتون صلوات میفرستم❤❤❤🌹🌹🌹🌹

قربونت بشم😍مرسی عزیزم😚😘😘💖💖💖

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

سلام عزیزان یه نگاه مبارک به امضای منم بندازید ببینید درسته؟