2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

سلام

روز هشتم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللّهم عجل الولیک الفرج

اللّهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بسم الله الرحمن الرحیم

روز نهم🌺

شکرلله

السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

💚💚💚

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان اعمال امروز انجام شد 

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دوستان دعای امروز تو مفاتیح فقط دو صفحه است اما خیلی قشنگه و فرازهای قشنگی داره.سعی کنید حتما بخوانید انشاءالله این دعا در حق محبین امیرالمؤمنین روا بشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

*اللهمّ....اَشهدنی اَولیائَکَ عندَخروج نَفسی وَحلول رَمسی*

*خدایادوستان واولیاء خودراروزخروج روح وهنگام مرگ بربالینم حاضر کن*

#فرازی_از_دعای_روز_دحو_الارض

@آلمیارم     عزیزم سلام خوبی؟؟؟  خواستم ازت بپرسم   وقت میکنی چله وکلاس ...

سلام فرشته خانوم خوبین؟.؟من تا روز پنجم خوندم اما بعدش تشنج کردم بیمارستان بودم نتونستم امروز مرخص شدم دوباره باید از اول بخونم!؟؟؟

🥺🥺

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
سلام عزیزم شما اسم و حاجتت رو بهم نگفتی

امروز دحوالارضه پس منم تا دیر نشده آرزوم میگم و از همه التماس دعا ( میام صفحه خوتون)

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚