2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

سلام خدمت همه دوستان

دیروز و امروز خوانده شد.‌شرمنده اعلام نکردم.

السلام علیک یا اباالصالح المهدی عج🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@ماهور68  

سلام علیکم عزیزم

خوبی؟چخبر؟گریه ممنوع غم ممنوع ناراحتی ممنوع 

خب؛الحمدالله که حداقل میتونی خودت رو کنترل کنی؛

عزیزم من پیامهای قسمت خصوصی واعلانات بسیار زیاد میشه و گاهی هم سایت درست کار نمیکنه وگرنه ما حواسمون به تک تک دخترامون هست عزیزم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

@مامان_بچه_هام  

به خواسته ی دل می رسی دلنگرانی ممنوع؛الحمدالله عزیزم زندگی خوبی داری

@ماهور68  

به خواسته ها ت  می رسی عزیزم دلنگرانی ممنوع؛الحمدالله خیر کثیر نصیب زندگیت میشه عزیزم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام فرشته خانوم خوبین؟.؟من تا روز پنجم خوندم اما بعدش تشنج کردم بیمارستان بودم نتونستم امروز مرخص ش ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم 🌹

خدابد نده گلم  الان خوبی؟؟؟

نگران نباش عزیزم این ۹ روزی ک ما خوندیم آزمایشی بوده مشخص بشه کی ثابت هست کی نیست و ثواب خواندن زیارتها ازطرف فاطمه زهرا س هدیه میشه ب آقا امام زمان عج.

قراره چله اصلی شروع کنیم  پس نگران نباش 🤗

همه باهم باز ازروزاول شروع میکنیم 🌹

ولی فعلا میخونیم تا سادات جان روزشروع چله بهمون اعلام کنه 

چله وکلاساهم ک باهم هست دیگه خودت میدونی 🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
چشم ،اخه اون اکانتمو تگ کرده بودین با اون جواب دادم  واینکه میشه بگین تا کی عکس پروفایلا شبیه ...

دوس نداری عکس وامضاتو ؟؟؟🙂

اینکه ینفر توسط شما وصل شه ب اینجا واقا  خودش کاربزرگیه و اجرزیادی داره ! 

فعلا ک هنوز چلمون شروع نشده مشخص نیست .

عزیزم دلت با ما هست یا نه؟؟😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
خدایا شکرت🍀 روز پنجم خوانده شد😍 سلام بر صاحب عصر آقا امام زمان(عج)

روز ششم خوانده شد🍀

سلام بر آقای خوبیها امام زمان (عج)😍

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام عزیزم خیلی ممنونم 🌹 خدابد نده گلم  الان خوبی؟؟؟ نگران نباش عزیزم این ۹ روزی ک ما خوندیم ...

خیلی ممنون خوبم...دیابت دارم تو خواب قندم افتاده بود بردنم بیمارستان...ولی همص فکر این بودم ک جا نمونم...خیلی ممنون از طرحتون واقعا فک میکنم حضرت فاطمه و امام زمان کمکم کردن حالم خیلی بد بود...خدا خیرتون بده انشاءالله❤💙❤💙❤💙

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
@ماهور68     سلام علیکم عزیزم خوبی؟چخبر؟گریه ممنوع غم ممنوع ناراحتی ممنوع  خب؛الح ...

علیک سلام خواهر خوبم

نه عزیزم نه گریه کردم،نه ناراحتم،نه غمگین درسته که مشکلات زیاده اما من همه رو سپردم به خدای مهربون از رحمتش ناامید نیستم هیچوقت🙂

اگه این طوره که مشکلی نیست گفتم شاید شما ازمن دلگیر هستید 🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
فدای تو بشم عزیزم❤❤❤❤ انشالله خدا بهت سلامتی بده مهربونم

سلام عزیزم، احوالت خوبه؟ فاطمه کوچولو بهتر شده؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@مامان_بچه_هام     به خواسته ی دل می رسی دلنگرانی ممنوع؛الحمدالله عزیزم زندگی خوبی داری ...

ان شاءالله 🤲🌹

از دعاهای شما بندگان خوب خدا❤🌹💖

لطفا منو تو دعاهاتون از یاد نبرید التماس دعا🙏❤🌹😘

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز