2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام علیکم  دوستان عزیزم  دخترای خوبم؛الان که داریم براتون مینویسیم حالم جسمیمون اصلا خو ...

سلام.... بلا دوره ان شاء الله 

بدترین اتفاق امروزم خوندن این پیام بود😭

خییییلی دلتنگت میشم ساداتم خییییلی زیااااد

از خدا برات سلامتی بی پایان میخوام... سادات جان زود برگرد پیشمون. مطمئنم میای مطمئنم 😭😭😭😭

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
سلام علیکم  دوستان عزیزم  دخترای خوبم؛الان که داریم براتون مینویسیم حالم جسمیمون اصلا خو ...

ای وایی سادات جان با این  پیامتون خیلی حالم بد شد   ؛ ان شاالله  حالتون خوب بشه بازم برگردین 

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم با خوندن پیامتون واقعا دلم گرفت از اینکه قراره چندوقت نباشین تو جمع،خیلی باعث دلگرمی بودین برامون ،دعا میکنم هرچه زودتر سلامتی کامل بدست بیارین و ما رو از وجود پر مهرتون دریغ نکنید ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله    

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام خداخیرتون بده انشالله هرچی ازخدامیخواین بهتون بده🙏🙏امروزم نخوندم تا۵ روزدیگه شرمنده هنوزروزدو ...

سلام عزیزم نماز امروز به نیابت از شما انجام شد 

دیروز هم قبل غروب خوندم نشد گزارش بدم.

ان شاءالله که حاجت روا باشین  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

🕋عرفه آمد ومن باز مصفا نشدم

🕋حاجی معتکف یوسف زهرا نشدم

🕋همه گشتند سفید و دل من هست سیاه

🕋باز هم شکر که پیش همه رسوا نشدم

🎊 روز عرفه روز دعوت عاشقانه بسوی خدا

و عید قربان ، مبارک🎊

سادات جانممممم چقد دلم گرفت از پیامتون😭😭😭منم مثل بقیه دوستان میخوام بهتون بگم از پیشمون نرید ولی سلامتی شما مهم ترین چیزه😭از ته دلم برای بهبودی دوبارتون دعا میکنم شما خیلی به گردن ما حق دارید❤انشاءالله انقدر زود خوب بشید که بتونید برگردید❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام گلم... ن بابا چ اذیتی  اصا انقد ذوق میکنم نمیشه که جواب ندم😍😍😍😍😍 هربار زیباتر از قب ...

دورت بگردم خواهر قشنگم انقدر با پیاماتون ذوق میکنم همش چیزای جدید به ذهنم میرسه🤭❤❤❤❤

سلام عزیزم ببخشید گفتی جواب ندم ولی آنقدر عکس ومتنها قشنگ بود نتونستم ..ممنون که به یادمی وصدام می‌ک ...

دورت بگردم ممنونتم مهربون من خداروشکر که خوشت اومده😍😍😍💕💕💕💕

چقدر خوشگلن عکسهاتون 👏👏👏برا خودتون اسپند دود کنید ماشاءالله هرسری زیباتر میشن

فدات بشم خواهر قشنگم به عشق شما ایده های جدید به ذهنم میرسه😍😍❤❤❤

سلام عزیز دلم

چی شده سادات جان

اینجوری نگید تو رو خدا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

سادات جان خواهرم چقد از شنیدن نبودنتون ووضعیتتون ناراحت شدم واشکم دراومد خواهرم الهی هر چی خیره براتون اتفاق بیفته وخیلی زودشما رو دوباره درکنار جمعمون داشته باشیم انشاالله🌹🌹