2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزم خیلی خوش اومدی ب جمع ما 🌹🌹 اسم وحاجتت رو لطفا بهم بگو. در اولیم تاپیک خودم صفحه ۵۷ و ...

سلام ممنون از حرکت خوبتون

بزرگترین حاجتم برای پسرم ولی نمیتونم اسمم رو بگم اگر ممکن اسم کاربریم رو برام استفاده کنین🙏🙏🙏🙏

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
واییی نمیدونم چرا واقعا😂حتی اسم کاربریتونو سرچ میکنم چیزی نمیاره برام اول فکر کردم قطع کاربری شدین ...

الهی عزیزدلم😂

فدات بشم ،لطف داری گلم🥰😘

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بالاخره تونستم امضام رو تغییر بدم

ممنون

ان شاءالله حاجت روا باشید🙏

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

🌻🍂

🍂

یه کاری کن...

که روز قیامت....

امام‌زمان....

دلیلی برا شفاعتت داشته باشه

هرچند این خانواده محبین خودشون رو تنها نمیذارن🌱

اللهم عجل لولیک الفرج💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

یاامام‌زمـــــــــان ❤️

تا نقش تو هست نقش آيينه ما
بوي خوش گل نشسته در سينه ما

در ديده بهار جاودان مي شکفد
با ياد تو ای اميد ديرينه ما

اللهم_عجل_لولیک_الفرج💚

⛔️ ورود امام زمان ممنوع!!!

🎆 شوخی نبود که، شب عروسی بود! همان شبی که هزار شب نمی‌شود. همان شبی که همه به هم محرمند. همان شبی که وقتی عروس بله می‌گوید به تمامی مردان داخل تالار محرم می‌شود...

👈 همان شبی که فراموش می‌شود «عالَم محضر خداست». آهان یادم آمد! این تالار محضر خدا نیست. تا می‌توانید معصیت کنید! همان شبی که داماد هم آرایش می‌کند...

🚫 همه و همه آمدند اما ای کاش امام زمانمان هم می آمد، حق پدری دارد بر ما. مگر می‌شود او نباشد؟! عروس برایش کارت دعوت نفرستاده بود، اما آقا آمده بود... به تالار که رسید سر در تالار نوشته بودند: «ورود امام زمان ممنوع!!!»

🔰 دورترها ایستاد و گفت: «دخترم عروسیت مبارک ولی... ای کاش کاری می‌کردی تا من هم می‌توانستم بیایم... مگر می‌شود شب عروسی دختر، پدر نیاید؟! من آمدم اما...»

🔆 گوشه‌ای نشست و برای خوشبختی دخترش دعا کرد... چه ظالمانه یادمان می‌رود که هستی. ما که روزیمان را از سفرهٔ تو می‌بریم و می‌خوریم اما با شیطان می‌پریم و می‌گردیم... می‌دانم گناه هم که می‌کنیم باز دلت نمی‌آید نیمه‌شب در نماز دعایمان نکنی...

🔺 اشتباه می‌کنند. این روزها نه مانتوهای تنگ و جلو باز مُد است، نه ساپورت‌های رنگارنگ، نه انواع شلوارهای پاره و مدل‌های موی غربی و نه روابط نامشروع و دزدی. این روزها فقط «درآوردن اشک مهدی فاطمه» مُد شده...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تلنگر

دوستان سلام داخل اون تاپیک چله ب همون صورت ک سادات جان اعلام گزارش کردن بنویسین زیاد وکمش نکنید !!!!

درعنوان هم گفتن ک !!!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام بچه هاخوبین؟یه زحمت دارم کسی میتونه بجای من چندروزنمازروبخونه ؟من مثل همیشه گعتم خواهرم بخونن ا ...

سلام عزیزم من میتونم

از همین امروز بخونم یا امروزو خوندی؟ چند روز بخونم؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
دوستان سلام داخل اون تاپیک چله ب همون صورت ک سادات جان اعلام گزارش کردن بنویسین زیاد وکمش نکنید !!!! ...

باشه عزیزم 

ان شاءالله از این به بعد 😘🌹

✨﷽✨

⚜ حکایتهای پندآموز⚜

✨ نعمان کوفی و امام صادق(ع)✨

✍ابن ابي ليلي - كه يكي از دوستان امام جعفر صادق عليه السلام است - حكايت نمايد: روزي به همراه نعمان كوفي به محضر مبارك آن حضرت وارد شديم، حضرت به من فرمود: اين شخص كيست؟ عرض كردم: مردي از اهالي كوفه به نام نعمان مي باشد، كه صاحب راي و داراي نفوذ كلام است. حضرت فرمود: آيا همان كسي است كه با راي و نظريه خود، چيزها را با يكديگر قياس مي كند؟ عرض كردم: بلي. پس حضرت به او خطاب نمود و فرمود: اي نعمان! آيا مي تواني سرت را با ساير اعضاء بدن خود قياس نمايي؟ نعمان پاسخ داد: خير. حضرت فرمود:....كار خوبي نمي كني، و سپس افزود: آيا مي شناسي كلمه اي را كه اولش كفر و آخرش ايمان باشد؟

جواب گفت: خير. امام عليه السلام پرسيد: آيا نسبت به شوري آب چشم و تلخي مايع چسبناك گوش و رطوبت حلقوم و بي مزه بودن آب دهان شناختي داري؟اظهار داشت: خير. ابن ابي ليلي مي گويد: من به حضور آن حضرت عرضه داشتم: فدايت شوم، شما خود، پاسخ آن ها را براي ما بيان فرما تا بهره مند گرديم. بنابراين حضرت صادق عليه السلام در جواب فرمود:  همانا خداوند متعال چشم انسان را از پيه و چربي آفريده است؛ و چنانچه آن مايع شور مزه، در آن نمي بود پيه ها زود فاسد مي شد.

و همچنين خاصيت ديگر آن، اين است كه اگر چيزي در چشم برود به وسيله شوري آب آن نابود مي شود و آسيبي به چشم نمي رسد؛

و خداوند در گوش، تلخي قرار داد تا آن كه مانع از ورود حشرات و خزندگان به مغز سر انسان باشد. و بي مزه بودن آب دهان، موجب فهميدن مزه اشياء خواهد بود؛ و نيز به وسيله رطوبت حلق به آساني اخلاط سر و سينه خارج مي گردد. و اما آن كلمه اي كه اولش كفر و آخرش ايمان مي باشد: جمله «لا اله الا الله» است، كه اول آن «لا اله» يعني؛ هيچ خدايي و خالقي وجود ندارد و آخرش «الا الله» است، يعني؛ مگر خداي يكتا و بي همتا.

💚💚💚🌼🌼🌼💚💚💚🌼🌼🌼💚💚💚🌼🌼🌼

@anistone   عزیزم قراره ان شاء الله 40 روز خالصانه یه سری اعمال انجام بدیم که خیییلی ...

سلام ببخشید تو کدوم تاپیک باید اعلام کنم اعمال امروز رو انجام دادم

شرمندتون تازه واردم تاپیکا رو قاطی کردم😅

@سواره         @dokhi75         @jahan ...

عزیزتوکدوم تاپیک بایدحاضری زد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام ببخشید تو کدوم تاپیک باید اعلام کنم اعمال امروز رو انجام دادم شرمندتون تازه واردم تاپیکا رو قا ...

تاپیک آخری سادات جان،عزیزم بزن رواسم شون میاد(طرح مهدوی)

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️