2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

سلام‌مولای‌من‌مهدی‌جان ♥️

شکر خدا که در تک تک نفس هایم ، در تمام سلول هایم ، در طپش های قلبم ، در پرواز مرغان اندیشه ام ... در تمامی وجودم یاد و نام شما جاری است ...

شکر خدا که در این آشفته بازار مرگ بار و غفلت زا ، من با چلچراغ محبت بهشتی شما پرامید و دلخوشم ...

شکر خدا که یادتان ، نامتان و مهرتان بزرگترین دارایی من است ...

الهی ‌بِحَقِ‌السّیدة‌ زِینَب ْ‌سَلٰام ُ‌اَللّهْ‌ عَلَیْها َّ‌عَجّل‌لِوَلیکَ‌الغَریبِ‌ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج
اللهم عجل لولیک الفرج💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

⚘﷽⚘

⚘الســـــــــــــلام علیکــــــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘

سلام پدر مهربانم ، مهدے جان

هر روز صبح سلامتان میکنم
بسان درختان که به خورشید یا گلها که به نسیم یا پروانه ها که به آسمان ، سلام میکنند.
و از تشعشع پاسخ گرمتان غرق شکوفه میشوم
اوج میگیرم
امیدوار میشوم و پرواز میکنم ...
من به امید همین سلام ها هر صبح چشم مےگشایم و دلخوشم به یاد و نام زهرایے شما....

آقا جان تنها امید ادامه‌ے زندگے‌مان
تپش‌هاے قلب شماست
بے‌قرارے دل‌هاے ما از شوق دیدار شماست
آقا بگو كه آمدنت نزدیک است
بگو كه به زودے
هدهد صبا خبر از آمدنتان را نوید مے‌دهد؛
بگو كه مے‌آیے و مرهم
دل‌هاے شكسته و خسته‌ے ما میشوے.

«أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج»💚
مولاےمهربان‌غزلهاےمن‌سلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🕊🌹🕊

اے ڪہ مے پرسے نشان عشق چیست
عشق چیزے جز ظهور مهر نیست

عشق یعنے دل تپیدن بهر دوست
عشق یعنے جان من قربان اوست

اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ💚

سلام صبحت بخیر امام زمانـمــ🌹💚

‌صاحب‌جآنــمღ

‌تو‌...

آفتاب‌‌ترین‌

آفتابِ‌زمیـن‌و‌زمانـۍ!

به‌تو‌ڪه‌فڪرمیکنم،آنقدر‌گرم‌میشوم،

ڪه‌کوه‌غصه‌هایم

آب‌میشود!

صبـحۍ‌ڪه‌با‌تو‌شروع‌شود‌

خورشید‌نمیخواهد..!

‌‌『اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج』

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام به روی ماهتون خواهرام😍اذان صبحه برای منم دعا کنید مهربونام❤💕سادات جانم فرشته جانم و دوستای قش ...

سلام عزیزمممم،عالین عالی😍😍

خخخ نمی دونم چرا تگ نمیشم🤷😂

خلاقیتت رو عشقه😍جالب شدن همگی شون عزیزم😘

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سلام به روی ماهتون خواهرام😍اذان صبحه برای منم دعا کنید مهربونام❤💕سادات جانم فرشته جانم و دوستای قش ...

سلام عزیزم! بابا دمت گررررم

خیییلی زیبا شدن خیلی... عالیه واقعا ممنون ازت 

چ جملات قشنگی 😍

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
خواهش میکنم عزیزم .. انشاءالله قابل باشم ومورد قبول واقع بشه

ان شاءالله ان شاءالله ممنونم🌹🌹

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

سلام عزیزم 

عالیه .. انشاءالله مایه خشنودی امام زمان مون هست ..آفرین بهتون 

دیگه من ازشون استفاده میکنم راضی باش خواهر

وعلیکم السلام عزیزم خیر نمیشه باید ترتیب حفظ بشه فلفل تند عزیزمون

سلام به روی ماهتون😍رو چشمم ساعت کوک کردم که یادم نره❤❤ ببخشید پیامتون ریپلای نمیشد پیام بالایی رو ریپلای کردم😁🌸

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام عزیزمممم،عالین عالی😍😍 خخخ نمی دونم چرا تگ نمیشم🤷😂 خلاقیتت رو عشقه😍جالب شدن همگی شون عزیز ...

واییی نمیدونم چرا واقعا😂حتی اسم کاربریتونو سرچ میکنم چیزی نمیاره برام اول فکر کردم قطع کاربری شدین انقدر ترسیدمممم🤣  فدات بشم مهربونم چشمای نازت قشنگ میبینه❤❤❤

سلام عزیزم! بابا دمت گررررم خیییلی زیبا شدن خیلی... عالیه واقعا ممنون ازت  چ جملات قشنگی 😍

سلام دورت بگردم لطف داری مهربون چشمات قشنگ میبینه عزیز دلم😍😍😍😍💕

سلام عزیزم  عالیه .. انشاءالله مایه خشنودی امام زمان مون هست ..آفرین بهتون  دیگه من ازشو ...

قربونت برم که همیشه به من لطف داشتی مهربونم خداروشکر که مورد پسندت بوده خواهریم😍💕💕💕

سلام به روی ماهتون😍رو چشمم ساعت کوک کردم که یادم نره❤❤ ببخشید پیامتون ریپلای نمیشد پیام بالایی رو ر ...

وعلیکم السلام دختر خوب؛احسنت احسنت

ان شاءالله همگی شاگردان زرنگی برای حضرت خواهیم بود🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
وعلیکم السلام دختر خوب؛احسنت احسنت ان شاءالله همگی شاگردان زرنگی برای حضرت خواهیم بود🌹

به لطف زحمت های شما ان شاءالله😍❤