2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام علیکم خدمت عزیزانی که در این تاپیک حضور دارند؛ چله ی تهذیب نفس میطلبید با عمل مستحبی همراه باش ...

سلام بانو جان ایشالله که خداوند وحضرت حجت که سر وجانمانبه فدایش ازمون قبول کنند وهمه عاقبت به خیر بشیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بادقت به جملات کلیپ گوش بدهید

😭😭😭😭😭😭ای خدا 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدایا شکرت🍀

روزهشتم خوانده شد🌻

سلام بر امام عصر آقا صاحب الزمان(عج)😍

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
@ملکه__یخی     @mamanpaniya     @نگین9331     @سواره   ...

سلام عزیزم،ب امیدویاری خداوند هستیم 😍

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
@یوکابد۷۷       @jahanisepid       @dokhi75   ...

سلام عزیزم دلم ممنونم نبودی دلتنگت شدیم 🌹🌹🌹شکرخدا من اماده ی امادم

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
@behi_daneshi     @alahe4676     @1321     @نفnafisیس   ...

سلام عزیزم.بله هستم. ببخش گلم گزارش نزدم. من توفیق خوندنشو داشتم خداروشکر تا امروز.❤🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ای جانممممم😍😍😍ما پرقدرت پیش هم هستیم💪💪💪😍❤❤❤بله کلیپ رو دیدم واقعا حالم رو عوض کرد😔😔❤

ان شاءالله عزیزم ان شاءالله 😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
تشکر از شما به خاطر طرح زیباتون🥰 ان شاالله حاجت روایی همه و مهمتر از این ،ظهور حضرت مهدی(عج) من ص ...

به به فرشته خانومممم یبارم جواب پیام ما رو داد 😍😍😍

😃😃😃

خواهش میکنم عزیزم همه مدیون سادات جان هستیم 😍😍

الهی آمین الهی آمین 🤲

نگران نباش عزیزم مطالب مهم رو تگ‌ میکنیم خبر میدیم ک بخونید فقط  گاهی اعلاناتت رو چک کن  😊😊

ان شاءالله تاپیک‌جداگانه هم سادات جان میزنن  تگتون میکنیم 🌹🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
بلد نیستم بزارم 😁😁

عزیزم توتاپیک خودم کاااامل باعکس توضیح دادم  تگت میکنم اونجا حتتما بیا ببین