2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
اشکال نداره عزیزم شما گلم همیشه منظم بودی وهستی  ما ک راضی هستیم ازشما عزیزدل 🤗🤗 ان شاءالله ...

انشاءالله🤲🤲🤲🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

روز یازدهم 🌹

السلام عليك يااباصالح المهدي عج الله تعالي فرجه الشريف🦋

السلام عليك يامعز المومنين المستضعغين💫

السلام عليك يامولاي سلام مخلص لك في الولاية⚘

الهی بحق این شب جمعه عزیز اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

سلام دوستان ببخشید امروز خیلی دیر اعلام میکنم 

واسه اولین بار عصر خوندم  🙊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@بقچم     @دل_دریاییم     @yalda_mgn     @th182881   &n ...

ای جانممممم😍😍😍ما پرقدرت پیش هم هستیم💪💪💪😍❤❤❤بله کلیپ رو دیدم واقعا حالم رو عوض کرد😔😔❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
@مهدی_آیدا     @reyhanmaman     @نفرین_ابدی     @عروس_خانوماا ...

تشکر از شما به خاطر طرح زیباتون🥰

ان شاالله حاجت روایی همه و مهمتر از این ،ظهور حضرت مهدی(عج)

من صفحه ۹۰ رو ندیدم ،خوب شد گفتین

راستش من همه صفحات رو نگاه نمی کنم ،فکر میکردم مطالب رو تو یه تاپیک جداگانه میذارین

من تایپیک رو گم کرده بودم وگرنه میخونم

عزیزممم😍😍😍 

ببخشید نمیدونستم وگرنه تگت میکردم 😍😍😍

عزیزم امضاتو از امضای من کپی کن بذار .

عکس پروفایلتم الان برات میفرستم بزارش 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
خواهش میکنم گلم  الهی امین همچنین 🌹🌹 الهی ک ظهور آقامون عجل الله نزدیک بشه چشممون ب جمالشون ...

الهی امین ،اللهم عجل لولیک الفرج💚❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم ممنونم ازراهنماییت سرآشپزنمونه ی مهربون❤❤

خواهش میکنم عزیزمممم

نظر لطفته😍😍

@گلعنبر     @ثنا3     @مامان_بچه_هام     @عشق55   &nbs ...

سلام عزیزم 

انشاءالله که لایق گروه یاران حضرت باشم .

خدا اجرتون بده 

@lady_noh     @مشتاق_زیارت   @باب__اسفجی__پاتریک     @تیکه   ...

سلام نرگس جان من میخونم منتها چون گفتین زیارت عاشورا اصلیه وکلاسا چند روز دیگس ومیخایم ایشالله وصلش کنیم به محرم دیگه گزارش قراعت ندادم ❤❤❤❤من به امید خدا قطعا هستم🌹🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
@lady_noh     @مشتاق_زیارت   @باب__اسفجی__پاتریک     @تیکه   ...

سلام عزیزم من هرروز میخونم ولی درگیر کارهام هستم وچند روزه اثاث کشی داشتم  فرصت نمیکنم بیام اگه بیام اخر وقت یه سر میزنم وسریع میرم ان شالله از همه قبول حق باشه التماس دعای مخصوص برای سلامتی وآرامش خودم وخانوادم ازهمه دوستان دارم 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
انشالله عزیزم‌منم حتما بعد نماز صبح فردا انجام میدم تشکر ازت خدا انشالله گره از کارت باز بکنه  ...

انشاءالله.ممنون عزیزم.این شب جمعه از خدا و امام حسین میخوام میوه دلت را شفا بدن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم