2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ان شاالله عزیزم توکلت به خدا باشه که میدونم هست

ممنونم

توکل بخدا مرسی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام عزیزم  ان شاالله همه چی به خوبی پیش رفته و هیچ اثری از بیماری نیست  میدونم مریض دار ...

سلام عزیزم

مرسی از همراهی و دلگرمی هات

از همتون ممنونم که انقد بهم انرژی میدید

خدا بهتون سلامتی بده و خواسته دلتان برسید انشالله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزم قبول باشه عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و ...

انشالله عزیزم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدابهت صبربده عزیزم. وانشا.. ک گل دخترت حالش خوب خوب خوب بشه بحق آبروی حصرت رقیه (س).  براسلام ...

ممنونم عزیزم انشالله توکل بخداتشکر

انشاءالله .. انشاءالله همیشه دختر کوچولومون تو ذهن وقلبمه وبراش دعا میکنم 

ممنونم عزیزم‌مرسی از لطفت 

خدا بهت سلامتی بده

الله اکبر📿 توضیح بیشتر با رسم شکل  ولیکن دستپخت هرکدام ازشما عزیزان فرق داره پس نوع کوفته ها ...

شما کربلا زندگی میکنید؟

من فقط سوال پرسیدم چرا بهتون برخورد ؟؟؟؟!!!!!  گفتم همه باهم بخونیم جمعا یا تکی نفری ۵۳۰ تا&nb ...

ممنونم ازت مهربونم

ن اخه من فک میکردم ایشون نمیشناسه ملکه برفی رو   تازه باپستش متوجه شده ک بچش مریضه ... برای ه ...

من عاشقتم

این چ حرفیه

ببخشید اگر سر من ناراحتی پیش ا‌ومده

از همتون ممنونم واقعا 

خدا بهتون خبر بده

خدا ااجرتون بده

انشالله همیشه همتون سالم باشید

ممنونم بچه واقعا من جز خدا و شما کسی رو ندارم ک بخوام باهاش از دردام بگم

ممنونم ک برای دخترم دعا میکنید

واقعا نمیدونم چجوری از همتون تشکر کنم

ناز نکن ..میدونی که همه دوست دارن دیگه حالا فکر نکنم ایشون هم برداشت خاصی کرده ..حالا هرکس می‌تونه ...

قربونت عزیزم❤❤❤

بله عزیزم سعی می کنم خوب باشم 🌹 دعام کن زیادددد محتاج دعاهاتونم ،بی پولی و قرض این روزا سخت فشار م ...

عزیزم خدا بهت سلامتی بده

انشالله همه مشکلاتت رفع بشه به لطف خدای بزرگ

برات صلوات میفرستم 

خدا بهت کمک کنه انشالله

Jahanisepid

هرکار کردم نتونستم جواب شما رو بدم

ممنونم از این همه لطفت

انشالله توکل بخدا عزیزم

ممنونم ازت

سلام علیکم خدمت عزیزانی که در این تاپیک حضور دارند؛

چله ی تهذیب نفس میطلبید با عمل مستحبی همراه باشه تا نتیجه ی بهتری بده؛به همین منظورزیارت عاشورا روکه بهترین عمل مستحبی هست رو انتخاب کردیم؛ابن مدتی که قرائت کردید نفرمایید که چرا چله ی اصلی نبود...این یک تمرین هستش تا به چله ی اصلی که ارسال خواهیم کرد عادت کنید؛حتما باشید و شرکت کنید و تبلیغ و تشویق کنید؛۴۰عضو خالص و ۴۰روز دعای خالصانه چقدر موثر خواهد بود در ظهور حضرت حجت بن الحسن علیه السلام؛تا۳روز آینده چله ی اصلی ان شاءالله شروع میشه؛شما همچنان قرائت کنید و اعلام کنید؛و دوستانتون رو هم پیوند بدید برای چله ی اصلی؛باقدرت با اخلاص با مودت چله شروع بشه و باخبرهای خوب به انتها برسه و از کلاسهاهم بهره ببرید و ببرند ان شاءالله؛بادتون باشه برای رسیدن به آن چیزی که در قلب دارید 

توکل خالصانه 

توسل خالصانه

تلاش خالصانه 

صبر خالصانه؛

شرکت کنید که خیر کثیر برای شرکت کنندگان خواهد بود🌹

تاپیک چله ی اصلی بزودی درج میشود

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
عزیزم خدا بهت سلامتی بده انشالله همه مشکلاتت رفع بشه به لطف خدای بزرگ برات صلوات میفرستم  خد ...

ممنونم خواهر خوبم😘😍

بی نهایت از لطفت سپاسگزارم ❤🌹😘

ان شاءالله🤲

ان شاءالله به لطف خدای بزرگ و نظر آقامون حضرت مهدی عج فاطمه جان هر چه زودتر خوب بشه صحیح و سالم قد کشیدنش رو ببینی و عروسش کنی و خوشبختیش رو ببینی🤲❤🌹

منم واس شفای دخترمون و آرامش دلتون صد تا صلوات می فرستم  ان شاءالله خدا قبول کنه 🙏🌹💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
سلام علیکم خدمت عزیزانی که در این تاپیک حضور دارند؛ چله ی تهذیب نفس میطلبید با عمل مستحبی همراه باش ...

حتما به امید خدا🌹

اللهم عجل لولیک الفرج💚

السلام علیک یا بقیه الله عج💚🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز