2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزم قبول باشه عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و ...

سلام عزیزم ممنونم و همچنین🌹🌹🌹

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
قربونت عزیزم😘 کاری نداره دوست داشتی برات توضیح میدم  البته این کوفته آبش تلیت میشه مث کوفته ...

ما هم اینجوری میپزیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی؟؟ بسیاااار مراقب خودت باش باشه؟

بله عزیزم سعی می کنم خوب باشم 🌹

دعام کن زیادددد محتاج دعاهاتونم ،بی پولی و قرض این روزا سخت فشار می یاره ولی ماهم ایمان و امید داریم به رحمت خدا ❤💚💔

خواهرام و داداشم و خانوادشون درگیر کرونا هستن می ترسم پدر و مادرم درگیر بشن 😢پدرم یه بار کرونا گرفته دور از جونش تا دم مرگ رفت خدا بهمون دوباره دادش 😔💔

چشم عزیز دلم حتما 🌹

حرم آقام امام حسین علیه السلام رفتید حتما یاد کنید من و خانوادم رو لطفالطفا  🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
وااای عزیزممم 😍😍😍😍 نصفه شبی زحمت کشیدی ایین همه برام تایپ کردی 😍💕💕😍 دسست گلت درد نکنه مهرب ...

مرسی از دعای خیرت عزیزمممم

خواهش میکنم قابلی نداشت 

یه( کوچولو تره ) ما بقی مرزه ،ترخان، نعنا،جعفری ،گشنیز

سلامت باشی گلم‌⚘⚘⚘ پس واجبه یه عروس بادستپخت عالی نصیبت بشه😃😃😃

ممنون

نه بابا آشپزی رو یادش میدم😁

بقیه ش اوکی باشه 

اصلا خودم براش آشپزی میکنم😍

ما هم اینجوری میپزیم

چه خوب😍

مامانم لپه وبرنج نیم پز میکنه ،من اصلا دوست ندارم🥴

بله عزیزم سعی می کنم خوب باشم 🌹 دعام کن زیادددد محتاج دعاهاتونم ،بی پولی و قرض این روزا سخت فشار م ...

عزیزم نگران نباشید 

ان شاءالله خطری نیست برای شما و خانواده،

خیر هست؛چشم‌چشم‌🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
عزیزم نگران نباشید  ان شاءالله خطری نیست برای شما و خانواده، خیر هست؛چشم‌چشم‌🌹🌹

سلام عزیزم صبحتون به خیر و شادی....ان شاءالله ،چشم هاتون منور به دیدار آقامون صاحب الزمان عج ان شاءالله🤲🌹💚 یک دنیا ممنون و سپاس🌷🌹❤💖

ببخشید سادات جان ما الان ده روز زیارت عاشورا رو می خونیم نیت کردیم از روزی که شروع کردیم چهل روز می خونیم 

الان شما فرمودید این چند روز رو هدیه کنیم از طرف خانوم فاطمه زهرا س به آقا صاحب الزمان عج

می خوام بدونم این نیتی که از اول کردیم مثل یه نذر نیست که باید انجام بشه تا چهل روز 

الان اشکال نداره نصفه رها کنیم و چله ی دیگه ای شروع کنیم دِینی گردنمون نیست بابت نیت اولیمون 🤔🤔

ممنون می شم از پاسختون 🌹❤😘

سلام_امام_زمانم❤️

چه روزی شود روزی که
صبحم را با سلامِ
به شما خوشبو کنم
مولای من
هرگاه سلامتان می دهم
بند بند وجودم لبخندتان را
احساس می کند

اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج🌼💚

⚘﷽⚘

⚘الســـــــــــــلام علیکــــــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘

سلام مولاے من ، مهدے جان

سلامے از ذره اے کوچک به روشن ترین خورشید

سلامے از قلبے مضطرب به بزرگترین آرامش

سلامے از چشمانے منتظر به زهرایے ترین یوسف

سلامے از من که تنهاترینم به تو که مولاے منے

دردم را میدانے

اندوهم را میبینے

دلواپسےام را شاهدے

صدایم را میشنوے

و

دعایم میکنے ...

«أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج»💚

آقاے‌مهربان‌غزلهاےمن‌سلام✋‍ 

سلام عزیزم برای فاطمه جان ایت الکرسی خوندم انشاالله شفای کامل وعاجل در پناه خدا وزیر سایه اقا صاحب ا ...

سلام عزیزم

ممنونم ازت لطف کردی 

خدا بهت سلامتی بده

انشالله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

مدام ذکر یا مهدی اغیثینی یا مهدی ادرکنی رو بگو 

حتما عزیزم

ممنونم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

فاطمه خانم ما چند سالشه؟خدایا به لحظه اضطرار حضرت زین سب سلام الله علیه،به خون گلوی علی اصغر علیه ال ...

۱۸ ماهشه...یک سال و نیم

عزیزم ممنونم ازت انشالله توکل بخدا

عزیزم یک کلیپ از حاج آقا عالی دیدم می‌گفتند برای حاجات سنگین 330 مرتبه اللهم صل علی فاطمه و ابیها و ...

سلام عزیزم

ممنونم

حتما انجام میدم

قبلا هم فرستادم این ذکر رو ولی بازم انجام میدم

ممنونم ازت