شما وقتی وارد بازار کار آزاد بشید و مغازه ای بزنید که مشتری هاتون خانم باشن به موقعیت مالی خوبی میرس ...
ممنونم اون قسمت که گفتین واسه جمع کردن سرمایه اذیت میشم درست بود پس حرفاتون درسته ببخشید اینم جواب بدین ممنون میشم دختر خالم رو بخوام اوکی کنم که با من ازدواج کنه چه مسیری و روشی جواب میده(اینم بگم که 12 سال ازم کوچیکتره} اون چیزی که بهتون الهام و حس ششم میشه رو بگین همچنین برای اطرافیان و فامیل هایی که حسودن و چشم دیدن پیشرفتم رو ندارن چه عکس العملی و رفتاری و برخورد و روشی بهتره نسبت بهشون انجام بدم تا کمتر تو چشمشون باشم و هم رفتارشون عوض و بهتر بشه نسبت بهم واقعا شرمنده اما ممنون میشم اینام جواب بدین واقعا موردای خیلی مهمی هستن توی زندگیم
ممنونم اون قسمت که گفتین واسه جمع کردن سرمایه اذیت میشم درست بود پس حرفاتون درسته ببخش ...
به دختر خالتون نمیرسین و ایشون با یه مورد خیلی مناسب ازدواج میکنن و برای فامیل هم بی توجه باشین چه الان چه بعدا چون وقتی موفق شدین خیلیاشون دور تون جمع میشن (ممکنه بخوان یه وصلتی بین شما و دخترشون بوجود بیارن )
به دختر خالتون نمیرسین و ایشون با یه مورد خیلی مناسب ازدواج میکنن و برای فامیل هم بی توجه باشین چه ا ...
حرفتون درسته وقتی من به جایی رسیدم اونوقت بیشتر میچسبن بهم فامیل اما خب واقعا چندین ساله دوسش دارم و سخته بیخیالش بشم و هم ممکنه انسان با تلاشش خیلی چیزا رو تغییر بده ایا کلا ازدواج من با دختر خالم خیر هست و موفقیت و خوشبختی برام میاره؟ و هم ایا اون مورد مناسب که گفتین از فامیل های دختر خالم هست یا غریبه؟