2777
2789

هموز زماتش نرسیده

دوماه دیگه زمانش میرسه بهت خبر میدم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه میدیدمت میتونستم بگم ولی چون تصویرتو نمیبینم نمیشه

ابجی عزیزدلم توروخدا هر چی به ذهنت میرسه بگو من کی ازدواج میکنم 

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی
ببین گلم من درمورد هرکار خودم درست گفتم وبه طرز عجیبی درست دراومده 

میدونم که راست میگی گلم 

بعضیا به دلشون الهام میشه بعضیا هم مثل یه تصویر توی ذهنشون جون میگیره خواستم بدونم شما تو کدوم دسته اید

میدونم که راست میگی گلم  بعضیا به دلشون الهام میشه بعضیا هم مثل یه تصویر توی ذهنشون جون میگیره ...

یچی بگم خنده ات میگیره فک میکنی دیونه م 💔😐ولی من با یکی حرف میزنم خداست تو ذهنم نه اینکه ببینمش اون همه چی بهم میگه 

یچی بگم خنده ات میگیره فک میکنی دیونه م 💔😐ولی من با یکی حرف میزنم خداست تو ذهنم نه اینکه ببینمش او ...

نه درکت میکنم چرا باید خنده دار باشه 

برات عوارض نداشته یعنی مثلا صداهای عجیب نمیشنوی؟