2777
2789
شما وقتی وارد بازار کار آزاد بشید و مغازه ای بزنید که مشتری هاتون خانم باشن به موقعیت مالی خوبی میرس ...

ممنونم
اون قسمت که گفتین واسه جمع کردن سرمایه اذیت میشم درست بود پس حرفاتون درسته  
ببخشید اینم جواب بدین ممنون میشم
دختر خالم رو بخوام اوکی کنم که با من ازدواج کنه چه مسیری و روشی جواب میده(اینم بگم که 12 سال ازم کوچیکتره}
اون چیزی که بهتون الهام و حس ششم میشه رو بگین
همچنین برای اطرافیان و فامیل هایی که حسودن و چشم دیدن پیشرفتم رو ندارن چه عکس العملی و رفتاری و برخورد و روشی بهتره نسبت بهشون انجام بدم تا کمتر تو چشمشون باشم و هم رفتارشون عوض و بهتر بشه نسبت بهم
واقعا شرمنده اما ممنون میشم اینام جواب بدین واقعا موردای خیلی مهمی هستن توی زندگیم  

ممنونم اون قسمت که گفتین واسه جمع کردن سرمایه اذیت میشم درست بود پس حرفاتون درسته     ببخش ...

به دختر خالتون نمیرسین و ایشون با یه مورد خیلی مناسب ازدواج میکنن و برای فامیل هم بی توجه باشین چه الان چه بعدا چون وقتی موفق شدین خیلیاشون دور تون جمع میشن (ممکنه بخوان یه وصلتی بین شما و دخترشون بوجود بیارن )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دختر خالتون نمیرسین و ایشون با یه مورد خیلی مناسب ازدواج میکنن و برای فامیل هم بی توجه باشین چه ا ...

حرفتون درسته وقتی من به جایی رسیدم اونوقت بیشتر میچسبن بهم فامیل اما خب واقعا چندین ساله دوسش دارم و سخته بیخیالش بشم و هم ممکنه انسان با تلاشش خیلی چیزا رو تغییر بده
ایا کلا ازدواج من با دختر خالم خیر هست و موفقیت و خوشبختی برام میاره؟
و هم ایا اون مورد مناسب که گفتین از فامیل های دختر خالم هست یا غریبه؟

حرفتون درسته وقتی من به جایی رسیدم اونوقت بیشتر میچسبن بهم فامیل اما خب واقعا چندین ساله دوسش دارم و ...

برا دخترخالتون غریبه هستش و وضع شون خیلی خوبه (مخصوصا توی دوره ای که به شما سخت میگذره براش میاد خاستگاری)