2777
2789
عنوان

کرونا و خلط خونی

539 بازدید | 3 پست

سلام خواهش میکنم هر کی اطلاعات داره بگه.مامانمو یکساله ندیدم😞با اون همه وسواس و رعایتش بلاخره کرونا گرفت،اکسیژن خونش خوبه علامت خاصی نداره،۲۰ درصد ریه ش درگیره ولی گهگاهی خلط خونی داره،دکتر بهش گفته بخاطر همین خلط خونی باید بستری بشی،کسی این مورد رو تجربه کرده؟خطرناکه؟

دست دست نکنه بره بستری بشه تا زودتر درمانش شروع شه. ب۶ امید خدا سالم بیرون میاد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

عزیزم مادرتون خوب شدن انشالله؟ مادرم چند روزه بستریه. 35 درصد درگیره و آسم هم داره. خلط خونی داره جدیدا. گفتن بخاطر داروهای رقیق کننده خون هست. گفتن از فردا قطع میکنند. 

ممنون میشم جوابمو بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مادرتون خوب شدن انشالله؟ مادرم چند روزه بستریه. 35 درصد درگیره و آسم هم داره. خلط خونی داره جد ...

بله عزیزم مامان من اکسیژنش از ۹۸ پایین تر نیومد و درگیریش ۲۰ درصد بود،نگران نباشید خلط خونی تو خیلی از بیماران کرونایی هست و درمان میشه