2777
2789
عنوان

متخصص اطفال در اصفهان

2805 بازدید | 13 پست

سلام کسی دکتر علی هوایی متخصص کودکان در اصفهان را میشناسه به نظرتون خوبه یا اگه کس دیگه ای را میشناسین معرفی کنین

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خوبه 

ببخشید شما بچتونا پیشش بردین خوب بودن من بچم یبوست داره میخوام ببرم پیششون

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
دکتر امیرهوشنگ سلیمانی ما همیشه خواهرمو می‌بردیم و می‌بریم پیشش

ممنون

کجاس همون که تو امام حسینه؟ اسم کوچیکش یادم نیست . ولی فک کنم همین بود. یه بار فقط رفتیم پیشش بد نبود. من مریم بکتاش رو ترجیح میدم بهش. انصافا هم وقت میذاره و گوش میده و همه جوره معاینه و بررسی میکنه و میپرسه ،هم خوب راهنمایی میکنه . شاید تجربه بزرگترها رو نداشته باشه اما عالیه . یه بار برو پیشش بعد بیا بهم بگو راضی بودی یا نه. خیلی هم خوب و بجا دارو میده. کامل همه چیز رو برات توضیح میده. واقعا عالیییییییبه .خدا خیرش بده.

سلام

ادرس پیج اینستا دکتر هوایی رو داری ؟ 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤