2777
2789
عنوان

مادر شوهری

229 بازدید | 18 پست

قضیه دعوای همسرم و خانوادش برمیگرده به روزیکه قرار بود مادر شوهرم منو ببره ختم عموی شوهرم اما نبرده همسرمم گفته چرا نبردی و فلان قهر کردن

دیروز همسرم رفته باهاشون بحرفه بعد یه هفته تقریبا اشتی کنه برگشتن توجیهش کردن که فلانی ینی من ساده هستم خانواده پدرشوهرم با من حرف میزنن و حرف میکشن از من  اینو داشته باشین بقیشو میگم

صلوات

قضیه هم ازین قراره که دختر عمو شوهرم بهم گفت پسرم کنکور داره توهم امسال کنکور میدی منم گفتم نه من پارسال کنکور دادم قبول شدم رشته دلخواهم نبود انصراف دادم کنکور نمیدم

دست بر قضا این خانوم فضول از خواهرشوهرم پرسیده اینا چرا بچه دار نمیشن خواهرشوهرمم گفته عروسمون درس میخونه

صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم دیروز به همسرم گفتن که منو مقصر جلوه بدن منم برگشتم به شوهرم گفتم که اولا هم مادرت هم خواهرت اشتباه کردن به من نگفتن هم اشتباه کردن دروغ گفتن میگفتن به اون خانوم که برین از خود عروسم بپرسین

صلوات
این فضول خانوم از مادر شوهرمم پرسیده اونم گفته عروسم درس میخونه منم از همه جا بیخبر دروغ نمیگم و درو ...

تو راستشو گفتی اونا باید هماهنگ میکردن یا دروغ نمیگفتن راستشو می‌گفتن بعدشم تو بچه نمیخوای به کسی ربطی ندارع باید هینو بهشون بگی که دیگه دخالت نکنن

منم به شوهرم‌گفتم که چطو مادرت به من میگه نگو خودش میاد میگه میخواد اختلاف رو زیاد کنه چه زود گردن من انداختن تو ام قبول کردی سرسنگین شدم با شوهرم حالا شوهرم دیده من ناراحتم سر یه قضیه ای که اونم الان میگم بهت حرفی میزنن تو ختم ناراحت میشی نیومده دنبالت

صلوات

قضیه هم اینه که برادر شوهرم یه دختری از طایفه اونا میخواد باهم دوستن خانواده دختره نمیخوتن دخترشونو بدن اونا میان یه حرفی بزنن من ناراحت بشم

صلوات

بیچاره شوهرت بی تقصیره با مادر شوهرت هم با احترام رفتار کن ولی بهش بگو باید به من میگفتید حالا هم چیزی نشده کع 

با تیکه هم بگو شماره این دختر عمو هم بدید من یه موقع خواستم بچه بیارم زنگ بزنم بهش بگم 

به هیچ عنوان حرف نبر بیار کع مقصر هرکی باشه اخرش می افته گردن کسی که حرف میبرع میارع

بیچاره شوهرت بی تقصیره با مادر شوهرت هم با احترام رفتار کن ولی بهش بگو باید به من میگفتید حالا هم چی ...

اخه مادرشوهرن بهم گفته بود من بهش گفته بودم چرا بهم نگفتین اگه میگفتین اینجوری نمیشد حالا یه جوری گفته که همسرم همه تقصیرارو از چشم من میبینه

صلوات