2777
2789

کار خیلی خوب است،شاغل بودن عالی است،مستقل بودن معرکه ست،

کاش همه اونایی ک ب پول احتیاج دارن برن سرکار ،آمییییییین

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6738888/دارم-خون-گریه-میکنم-خدایاااااااا?postId=196445469

میشه تاپیک هامو گزارش بزنید خاهر شوهرم انگار پیدام کرده. شرمنده اسی

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

هنوز جایگاه شغلی واقعیمو ندارم،متاسفانه اینکه میبینم ی سریا با مدرک پایین تر حای حقوقشون از من بیشتره صرف پارتی،دلم میگیره،ولی خداروشککککر 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

هدف زیاد دارم سرمایه کم کارم آزاده ولی همه دار ندارم براش گذاشتم دعا کنید بتونم ببرمش جلو.

انشاا...

من معمار و طراح داخلی ام 

از اینکه مستقلم راضیم 

درامدمم خوبه شاکرم 

دوست دارم دکتری بگیرم و پایه یک نظام مهندسی که مشاور شرکتای ساخت و ساز بزرگ شم 

اگه میشه اینو گزارش بزنید

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
هنوز جایگاه شغلی واقعیمو ندارم،متاسفانه اینکه میبینم ی سریا با مدرک پایین تر حای حقوقشون از من بیشتر ...

حس من ، درک میکنم 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی