2777
2789

بنام خدا یک عدد بیکار ک در حال حاضر بخور بخوابم و هیچ کاریم نیس ک برم همش میگردم پیدانمیشه...و اینکه کاراصلیم رو فزش میخوابم تلویزیون میبینم خخخخ لیسانس حسابداری دارم

شرایط متفاوت، باعث میشه خیلی اهداف آدمها متفاوت و حتی برعکس باشه... مثلا نیاز مالی (خداروشکر )، اینکه اهداف مالی ات رو زدی یا نه (خداروشکر)، متاهلی و بچه (دو بچه کوچیک)، میزان ساپورت همسران از هم (اکی ایم)، ساپورت خانواده (دست تنهاییم)

شرایط خودم رو توی پرانتز نوشتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس من ، درک میکنم 

خیلی بده،ادم بی انگیزه میشه،خدا ازاین همه بی عدالتی نگذره

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خیلی بده،ادم بی انگیزه میشه،خدا ازاین همه بی عدالتی نگذره

من از این حجم بی عدالتی واقعا ناراحت میشم ، خیلی تلاش کردم ، صحبت کردم جنگیدم کارام تمیز انجام میدم ولی هیچی به هیچی . دیگه به رفتن از ایران فکر میکنم 😔

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
من از این حجم بی عدالتی واقعا ناراحت میشم ، خیلی تلاش کردم ، صحبت کردم جنگیدم کارام تمیز انجام میدم ...

هوووف فک من همین الانم باز سر این قضیه اعصابم خرد شد

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...