2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 80 پست
خب میترسم به بچم اینطوری بگه مسخره شه

مشکلت همون یه نفره؟ اونم بعد یه مدت یاد میگیره درست بگه اسمش رو

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون از شما. یعنی میگی ارغوان قشنگه ؟ وقتی انتخاب کردم حس خوبی داشتم مخصوصا با شعر هوشنگ ابتهاج ‌. ...

ارغوان شاخه هم خون جدامانده من

آسمان تو چه رنگ است امروز

من اگه ایران بودم حتما میذاشتم ارغوان هرچند دوروبریام میگن خداروشکر که نیستی چون ارغوان قدیمیه ولی برام مهم نیست حرفشون 😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اخه بهار داریم

همون ارغوان بذار

پونزده سال پیش اسم خواهر منم مادربزرگم نمی تونس تلفظ کنه بعد یه سال یادگرف😁😅

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
ارغوان شاخه هم خون جدامانده من آسمان تو چه رنگ است امروز من اگه ایران بودم حتما میذاشتم ارغوان هرچ ...

واقعا ؟ من اصلا کاری به قدیم و جدید ندارم . مشکل من تلفظش هست و حرف دیگران که فکرمو مشغول کرده ‌

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
 همون ارغوان بذار پونزده سال پیش اسم خواهر منم مادربزرگم نمی تونس تلفظ کنه بعد یه سال یادگرف😁 ...

به نظر شما قشنگه ؟ تلفظش بد نیست ؟ اصلا از بس ناراحتم انگار حسم به ارغوان کم شد ولی در عین حال تو دلم هست 

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
به نظر شما قشنگه ؟ تلفظش بد نیست ؟ اصلا از بس ناراحتم انگار حسم به ارغوان کم شد ولی در عین حال تو دل ...

قشنگیش که خیلی قشنگه 

ولی یه اسم بذار که بعدا هم پشیمون نشی

الان ارغوان تلفظشم قشنگه

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
واقعا ؟ من اصلا کاری به قدیم و جدید ندارم . مشکل من تلفظش هست و حرف دیگران که فکرمو مشغول کرده ‌

نگا میدونم سخته ولی حرف دیگران بریز دور 

بچه شماس 

همون اسمی که از ته دل دوس داری بزار چه قدیمی چه جدید

😇😇🤍

ایشالا نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت🥺🥺🥺🤍🤍🤍🤍

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤